Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Arašidove ploščice

Dodaj v priljubjene

Avtor: Tadej Miholič

Sestavine za
Priprava:
  1. Arašidovo in kokosovo moko premešamo s sladilom Sukrin Gold ter z zmehčanim arašidovim maslom in navadnim maslom. Maso razporedimo na trdo podlago v obliki pravokotnika, visoko ca. pol cm in shranimo v hladilnik vsaj za pol ure.
  2. Nato pripravimo čokoladni obliv, tako da nad parno kopeljo stopimo temno čokolado in maslo. Ko se čokoladni preliv začne strjevati, ga prelijemo čez arašidovo maso. Počakamo, da se preliv strdi in shranimo v hladilnik. Po dobri uri maso razrežemo na poljubno velike ploščice.
Arašidove ploščice so pripravljene z razmaščeno arašidovo moko in so brez dodanega sladkorja. Navdušile bodo vse LCHF-privržence, ki imajo radi okus po teh okusnih oreških, ki v resnici niso orešek, temveč stročnica. 😉
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Tadej Miholič

Arašidove ploščice
Sestavine za
Postopek
  1. Arašidovo in kokosovo moko premešamo s sladilom Sukrin Gold ter z zmehčanim arašidovim maslom in navadnim maslom. Maso razporedimo na trdo podlago v obliki pravokotnika, visoko ca. pol cm in shranimo v hladilnik vsaj za pol ure.
  2. Nato pripravimo čokoladni obliv, tako da nad parno kopeljo stopimo temno čokolado in maslo. Ko se čokoladni preliv začne strjevati, ga prelijemo čez arašidovo maso. Počakamo, da se preliv strdi in shranimo v hladilnik. Po dobri uri maso razrežemo na poljubno velike ploščice.

Komentarji

  na “Arašidove ploščice

Dodaj odgovor