Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Aromatični polmeseci

Dodaj v priljubjene

Avtor: Uroš Sobočan

Sestavine za
Priprava:
  1. Iz beljakov stepemo trd sneg. Maslo, sladilo Sukrin Melis in rumenjake penasto umešamo. Masi dodamo mleko z rumom, razmaščeno mandljevo moko z začimbno mešanico, beljakov sneg in sesekljane orehe.
  2. Pečemo 15 do 20 minut pri 180 ˚C. Če je pečeno, preverimo z zobotrebcem. Ko na njem ni sledi testa, je pečeno.
  3. Za glazuro premešamo beljak in sladilo Sukrin Melis. Prelijemo čez ohlajeno testo in pustimo, da se strdi. Iz testa z modelčkom izrežemo polmesece.
Aromatični polmeseci so sočno pecivo z rumom in začimbami. Spomnijo me na babico, saj so bili ena od njenih najljubših sladic. V adventnem času sem ji vedno pomagal pri izrezovanju in nanašanju sladke glazure.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Uroš Sobočan

Aromatični polmeseci
Sestavine za
Postopek
  1. Iz beljakov stepemo trd sneg. Maslo, sladilo Sukrin Melis in rumenjake penasto umešamo. Masi dodamo mleko z rumom, razmaščeno mandljevo moko z začimbno mešanico, beljakov sneg in sesekljane orehe.
  2. Pečemo 15 do 20 minut pri 180 ˚C. Če je pečeno, preverimo z zobotrebcem. Ko na njem ni sledi testa, je pečeno.
  3. Za glazuro premešamo beljak in sladilo Sukrin Melis. Prelijemo čez ohlajeno testo in pustimo, da se strdi. Iz testa z modelčkom izrežemo polmesece.

Komentarji

  na “Aromatični polmeseci

Dodaj odgovor