Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Beli pralineji

Dodaj v priljubjene
Sestavine zaca. 12-15 pralinejev
Priprava:
  1. Kakavovo maslo segrejemo in mu z metlico primešamo sladilo Sukrin Melis. Nato dodamo beljakovinski prašek in vaniljo. Dobro premešamo in maso vlijemo v model za praline. Po želji posujemo s suhimi malinami, oreški, kokosovimi kosmiči ipd. Postavimo v hladilnik, dokler se masa ne strdi.
Pralinejev brez dodanega sladkorja ni težko narediti (primer recepta). Težje je narediti bele pralineje, torej nekakšno belo čokolado brez dodanega sladkorja, ki ima res okus po – beli čokoladi. Po nekaj poizkusih se mi zdi recept pred vami še najboljši – bistvena sestavina je beljakovinski prašek z okusom vanilje, saj bodo brez njega pralineji preveč maslenega okusa.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Beli pralineji
Sestavine zaca. 12-15 pralinejev
Postopek
  1. Kakavovo maslo segrejemo in mu z metlico primešamo sladilo Sukrin Melis. Nato dodamo beljakovinski prašek in vaniljo. Dobro premešamo in maso vlijemo v model za praline. Po želji posujemo s suhimi malinami, oreški, kokosovimi kosmiči ipd. Postavimo v hladilnik, dokler se masa ne strdi.

Komentarji

  na “Beli pralineji

Dodaj odgovor