Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Biskvit za torto s sezamovo moko

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo presejano razmaščeno sezamovo moko. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Dober biskvit lahko naredite tudi brez uporabe žitne moke in sladkorja. Namesto moke uporabite razmaščeno sezamovo moko, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Sestavine zadostujejo za pripravo tortnega biskvita s premerom ca. 24-26 cm. Lahko ga enkrat prerežete.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Biskvit za torto s sezamovo moko
Sestavine za
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo presejano razmaščeno sezamovo moko. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.

Komentarji

  na “Biskvit za torto s sezamovo moko

Dodaj odgovor