Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Blatne rezine

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. V posodi raztopimo maslo in temno čokolado, malo ohladimo, nato primešamo dobro stepene rumenjake s sladilom Sukrin. Mešanici izmenično dodajamo beljakov sneg in razmaščeno mandljevo moko Sukrin. Maso pečemo v srednje velikem pravokotnem pekaču ca. 25 minut pri 185 st. C. Ohladimo in namočimo z vodo, oslajeno s sladilom Sukrin Melis.
  2. Sladko smetano segrejemo in vanjo nalomimo temno čokolado. Počakamo, da se popolnoma raztopi in nežno premešamo. Shranimo za nekaj ur ali čez noč v hladilnik in nato stepemo z mešalnikom za stepanje smetane. Če je krema pregosta, med stepanjem dodamo malo tekoče sladke smetane.
  3. Kremo namažemo čez ohlajeni biskvit in pustimo nekaj časa v hladilniku. Pred postrežbo rezine okrasimo s stepeno smetano in krokantom, ki smo ga naredili tako, da smo v nekaj žlicah stopljenega sladila Sukrin Gold karamelizirali oreške, maso vlili na trdo podlago, zaščiteno s papirjem za peko in jo, ko se je ohladila, sesekljali.
To pecivo sem pripravila pri prijateljih, kjer nisem imela veliko pripomočkov za peko. Poimenovala sem ga blatne rezine, ker ga sestavlja kompakten čokoladni biskvit s kompaktno čokoladno kremo. Pecivo je brez moke in dodanega sladkorja, torej prava LCHF-poslastica za ljubitelje čokolade. Za piko na i sem mu dodala stepeno sladko smetano, ki je tako rekoč nujna pri »težkih« čokoladnih sladicah, krokant iz oreškov pa je poskrbel za hrustljavost.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Blatne rezine
Sestavine za
Postopek
  1. V posodi raztopimo maslo in temno čokolado, malo ohladimo, nato primešamo dobro stepene rumenjake s sladilom Sukrin. Mešanici izmenično dodajamo beljakov sneg in razmaščeno mandljevo moko Sukrin. Maso pečemo v srednje velikem pravokotnem pekaču ca. 25 minut pri 185 st. C. Ohladimo in namočimo z vodo, oslajeno s sladilom Sukrin Melis.
  2. Sladko smetano segrejemo in vanjo nalomimo temno čokolado. Počakamo, da se popolnoma raztopi in nežno premešamo. Shranimo za nekaj ur ali čez noč v hladilnik in nato stepemo z mešalnikom za stepanje smetane. Če je krema pregosta, med stepanjem dodamo malo tekoče sladke smetane.
  3. Kremo namažemo čez ohlajeni biskvit in pustimo nekaj časa v hladilniku. Pred postrežbo rezine okrasimo s stepeno smetano in krokantom, ki smo ga naredili tako, da smo v nekaj žlicah stopljenega sladila Sukrin Gold karamelizirali oreške, maso vlili na trdo podlago, zaščiteno s papirjem za peko in jo, ko se je ohladila, sesekljali.

Komentarji

  na “Blatne rezine

Dodaj odgovor