Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Cimetovi zaviti piškoti

Dodaj v priljubjene

Avtor: Kaja Jeromel in Aljaž Kupnik

Sestavine za
Priprava:
  1. Razmaščeno mandljevo moko in mlete mandlje damo v skledo ter primešamo pecilni prašek in sladilo Sukrin Melis. Dodamo jajce in zmehčano maslo ter z rokami zgnetemo testo. Testo razdelimo na dva dela in v eno polovico vgnetemo cimet. Vsak del testa razvaljamo (približno 30 x 20 cm) in ju položimo drug na drugega. Dobro ju stisnemo skupaj, da se kasneje izognemo luknjicam.
  2. Testo po daljšem robu tesno zvijemo in ga narežemo na poljubno debele rezine. Pekač obložimo s papirjem za peko in nanj nadevamo piškote. Pečemo jih približno 20 minut pri 140 ˚C oziroma dokler ne postanejo zlatorjave barve.
  3. V testo lahko dodamo tudi 40 g beljakovinskega praška, a v tem primeru količino razmaščene mandljeve moke zmanjšamo za 30 g.
Topla odeja, vonj po praznikih, čaj, dobra družba in cimetovi piškoti. Dodam lahko le še, da so brez dodanega sladkorja. Kaj še čakate? Hitro si pričarajte prijetno praznično vzdušje!
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Kaja Jeromel in Aljaž Kupnik

Cimetovi zaviti piškoti
Sestavine za
Postopek
  1. Razmaščeno mandljevo moko in mlete mandlje damo v skledo ter primešamo pecilni prašek in sladilo Sukrin Melis. Dodamo jajce in zmehčano maslo ter z rokami zgnetemo testo. Testo razdelimo na dva dela in v eno polovico vgnetemo cimet. Vsak del testa razvaljamo (približno 30 x 20 cm) in ju položimo drug na drugega. Dobro ju stisnemo skupaj, da se kasneje izognemo luknjicam.
  2. Testo po daljšem robu tesno zvijemo in ga narežemo na poljubno debele rezine. Pekač obložimo s papirjem za peko in nanj nadevamo piškote. Pečemo jih približno 20 minut pri 140 ˚C oziroma dokler ne postanejo zlatorjave barve.
  3. V testo lahko dodamo tudi 40 g beljakovinskega praška, a v tem primeru količino razmaščene mandljeve moke zmanjšamo za 30 g.

Komentarji

  na “Cimetovi zaviti piškoti

Dodaj odgovor