Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladna krema

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Smetano segrevamo na srednji temperaturi, dodamo maslo in mešamo, dokler se ne raztopi. Nato primešamo še kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo popolnoma ohladimo v hladilniku (najbolje čez noč) in jo pred uporabo zmiksamo z mešalnikom za stepanje smetane.
Čokoladna krema brez sladkorja je polnega čokoladnega okusa in se odlično obnese za torte, kjer ne želimo uporabiti sladkih ali škrobnatih krem.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Čokoladna krema
Sestavine za
Postopek
  1. Smetano segrevamo na srednji temperaturi, dodamo maslo in mešamo, dokler se ne raztopi. Nato primešamo še kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo popolnoma ohladimo v hladilniku (najbolje čez noč) in jo pred uporabo zmiksamo z mešalnikom za stepanje smetane.

Komentarji

  na “Čokoladna krema

Dodaj odgovor