Facebook objave

Včasih testiram tudi kak izdelek iz Maxximum Shopa. In ta bo definitivno poslal moja občasna low-carb sladica. 😍😍😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Tadej Miholič, ki je z LCHF-prehrano shujšal neverjetnih 67 kg (iz 155 na 88 kg), si je včeraj ogledal show The biggest loser v družbi zdravega prigrizka. 😂

Pa še Tadejev nasvet 🤦🏻‍♂️ -> #teganedelajdoma | #ketojezakon
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

"Kako lahko poješ kar 3 jajca?!?"
Moj odgovor: "Z LAHKOTO!" 😁😉
Še komu znano? 😅
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladna krema

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Smetano segrevamo na srednji temperaturi, dodamo maslo in mešamo, dokler se ne raztopi. Nato primešamo še kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo popolnoma ohladimo v hladilniku (najbolje čez noč) in jo pred uporabo zmiksamo z mešalnikom za stepanje smetane.
Čokoladna krema brez sladkorja je polnega čokoladnega okusa in se odlično obnese za torte, kjer ne želimo uporabiti sladkih ali škrobnatih krem.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Čokoladna krema
Sestavine za
Postopek
  1. Smetano segrevamo na srednji temperaturi, dodamo maslo in mešamo, dokler se ne raztopi. Nato primešamo še kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo popolnoma ohladimo v hladilniku (najbolje čez noč) in jo pred uporabo zmiksamo z mešalnikom za stepanje smetane.

Komentarji

  na “Čokoladna krema

Dodaj odgovor