Facebook objave

Jaz sem v nebesih. 😍 LCHF tris! ❤️ ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

NAGRADNA IGRA ➡️ LCHF-dan v Ljubljani! 😀
LIKE & SHARE*

PROGRAM:
➡ 5 ur predavanj in delavnic z Gašperjem Gromom, Stašo Grom in Jakobom Polajžerjem – kuharjem Jako
➡ odličen LCHF-obrok izpod rok odličnih kuharjev v restavraciji Super Babi
🎁 DARILO: knjiga Bemumast 1 & paket začimb Kuhar Jaka

PRIJAVE❗ www.lchflove.si/2018/01/11/lchf-dan-ljubljana

KAKO SODELUJEŠ V NAGRADNI IGRI❓ V komentar zapiši, kdaj in na kateri lokaciji bo potekal LCHF-dan. 😉

Nagradna igra traja do 23. 1. 2018. Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca, ki za nagrado prejme knjigo Bemumast! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja *Ni pogoj za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladne kroglice brez peke

Dodaj v priljubjene

Avtor: Marija Paladin

Sestavine za
  • 70 g kokosove moke
  • 70 g mletih mandljev
  • 5-6 žlic sladila Sukrin
  • 70 g sesekljane temne čokolade
  • 1 žlička cimeta
  • 2 žlici kakava v prahu
  • 50 g kokosove maščobe
  • 120 g mandljevega masla ali masla indijskih oreščkov
Priprava:
  1. V posodo damo vse suhe sestavine (razen čokolade) in dobro premešamo. Dodamo zmehčano kokosovo maščobo in mandljevo maslo (ali maslo indijskih oreščkov) in ročno zgnetemo v testo. Na koncu vgnetemo še koščke čokolade. Maso damo za 30 do 60 minut v hladilnik, nato iz nje oblikujemo za oreh velike kroglice in jih shranimo v hladilnik.
Če potrebujete idejo za hitro pripravljeno sladico, ne da bi prižgali pečico, so te preproste čokoladne kroglice odlična izbira. Poleg tega, da imajo malo ogljikovih hidratov in so brez glutena, so primerne tudi za vegane.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Marija Paladin

Čokoladne kroglice brez peke
Sestavine za
  • 70 g kokosove moke
  • 70 g mletih mandljev
  • 5-6 žlic sladila Sukrin
  • 70 g sesekljane temne čokolade
  • 1 žlička cimeta
  • 2 žlici kakava v prahu
  • 50 g kokosove maščobe
  • 120 g mandljevega masla ali masla indijskih oreščkov
Postopek
  1. V posodo damo vse suhe sestavine (razen čokolade) in dobro premešamo. Dodamo zmehčano kokosovo maščobo in mandljevo maslo (ali maslo indijskih oreščkov) in ročno zgnetemo v testo. Na koncu vgnetemo še koščke čokolade. Maso damo za 30 do 60 minut v hladilnik, nato iz nje oblikujemo za oreh velike kroglice in jih shranimo v hladilnik.

Komentarji

  na “Čokoladne kroglice brez peke

Dodaj odgovor