Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladne ploščice

Dodaj v priljubjene

Avtor: Eva Cotič

Sestavine za
Priprava:
  1. Večjo desko za rezanje prekrijemo z aluminijasto folijo. Nad parno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo maščobo, nato primešamo sladilo Sukrin. Ko se vse lepo poveže in Sukrin stopi, z žličko na desko vlivamo majhne kroge čokolade. Ko je čokolada še tekoča, jo posipamo s sesekljanimi makadamijami in goji jagodami.
  2. Čokolado lahko tudi v celoti vlijemo na desko, še tekočo posipamo z mletimi makadamijami in goji jagodami ter jo, ko se strdi, nalomimo ali narežemo na koščke.
Vam je temna čokolada pregrenka, mlečni in beli čokoladi pa se izogibate zaradi preveč sladkorja? Temno čokolado lahko brez težav spremenite v sladke čokoladne ploščice, ki bodo zadovoljile tudi največje sladokusce.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Eva Cotič

Čokoladne ploščice
Sestavine za
Postopek
  1. Večjo desko za rezanje prekrijemo z aluminijasto folijo. Nad parno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo maščobo, nato primešamo sladilo Sukrin. Ko se vse lepo poveže in Sukrin stopi, z žličko na desko vlivamo majhne kroge čokolade. Ko je čokolada še tekoča, jo posipamo s sesekljanimi makadamijami in goji jagodami.
  2. Čokolado lahko tudi v celoti vlijemo na desko, še tekočo posipamo z mletimi makadamijami in goji jagodami ter jo, ko se strdi, nalomimo ali narežemo na koščke.

Komentarji

  na “Čokoladne ploščice

Dodaj odgovor