Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladni sendvič

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Najprej se lotimo peke piškotov. Ločimo beljake in rumenjake. Iz beljakov stepemo trd sneg, med mešanjem dodamo eno žlico sladila Sukrin. Drugo žlico sladila Sukrin dodamo k rumenjakom in jih stepamo, dokler zmes ne postane penasta in svetlo rumena. Beljake z leseno lopatko previdno primešamo k rumenjakom, nato počasi primešamo mlete mandlje s pecilnim praškom. S testom napolnimo pekač za eklerje (ali ga nabrizgamo na papir za peko) in pri 210 st. C. pečemo pet minut, nato piškote potresemo z malo sladila Sukrin in pečemo še dve minuti. Piškote ohladimo in previdno odstranimo iz pekača.
  2. Sladko smetano stepemo, vmes dodamo kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo damo v brizgalno vrečko in jo nabrizgamo na štiri piškote, s preostalimi piškoti pa jo prekrijemo.
  3. Maslo stopimo, mu primešamo sesekljano temno čokolado in prelijemo čez »sendviče«.
Že nekaj časa sem želela narediti LCHF piškote za tiramisu (Savoiardi ali baby piškoti). Uporabila sem klasični recept za LCHF biskvit, ker pa nisem imela pravega pekača (obstaja prav pekač za baby piškote), so nastali piškoti bolj podobni eklerjem (so namreč nižji in širši od baby piškotov). Zato sem se odločila, da namesto tiramisuja naredim čokoladne sendviče.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Čokoladni sendvič
Sestavine za
Postopek
  1. Najprej se lotimo peke piškotov. Ločimo beljake in rumenjake. Iz beljakov stepemo trd sneg, med mešanjem dodamo eno žlico sladila Sukrin. Drugo žlico sladila Sukrin dodamo k rumenjakom in jih stepamo, dokler zmes ne postane penasta in svetlo rumena. Beljake z leseno lopatko previdno primešamo k rumenjakom, nato počasi primešamo mlete mandlje s pecilnim praškom. S testom napolnimo pekač za eklerje (ali ga nabrizgamo na papir za peko) in pri 210 st. C. pečemo pet minut, nato piškote potresemo z malo sladila Sukrin in pečemo še dve minuti. Piškote ohladimo in previdno odstranimo iz pekača.
  2. Sladko smetano stepemo, vmes dodamo kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo damo v brizgalno vrečko in jo nabrizgamo na štiri piškote, s preostalimi piškoti pa jo prekrijemo.
  3. Maslo stopimo, mu primešamo sesekljano temno čokolado in prelijemo čez »sendviče«.

Komentarji

  na “Čokoladni sendvič

Dodaj odgovor