Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Domači prijatelj

Dodaj v priljubjene

Avtor: Kaja Jeromel in Aljaž Kupnik

Sestavine za
Priprava:
  1. Jajca in sladilo Sukrin penasto umešamo. Dodamo limonino lupinico in sok ter premešamo. Nežno primešamo razmaščeno mandljevo moko in mlete mandlje, na koncu pa še grobo narezane orehe.
  2. Pečico ogrejemo na 160 ˚C. Maso oblikujemo v dve štručki, ki ju položimo na pekač, obložen s papirjem za peko. Pečemo približno 40 minut in še vroče pecivo razrežemo na tanke rezine (vedno režemo še vroče pecivo).
  3. Orehe lahko delno ali v celoti zamenjamo za druge oreške in po želji masi dodamo suho sadje.
Ko pomislim na pecivo v času božiča, se mi v misli pogosto prikrade domači prijatelj. Gre za vrsto suhega peciva, ki je preprosto za pripravo in zelo okusno. Tukaj je moja verzija domačega prijatelja, ki je primerna za vse LCHF privržence in za vse, ki se izogibate dodanemu sladkorju in moki.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Kaja Jeromel in Aljaž Kupnik

Domači prijatelj
Sestavine za
Postopek
  1. Jajca in sladilo Sukrin penasto umešamo. Dodamo limonino lupinico in sok ter premešamo. Nežno primešamo razmaščeno mandljevo moko in mlete mandlje, na koncu pa še grobo narezane orehe.
  2. Pečico ogrejemo na 160 ˚C. Maso oblikujemo v dve štručki, ki ju položimo na pekač, obložen s papirjem za peko. Pečemo približno 40 minut in še vroče pecivo razrežemo na tanke rezine (vedno režemo še vroče pecivo).
  3. Orehe lahko delno ali v celoti zamenjamo za druge oreške in po želji masi dodamo suho sadje.

Komentarji

  na “Domači prijatelj

Dodaj odgovor