Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Hladen losos s papriko in avokadom

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1osebo
  • 1 lososov file
  • polovica manjšega avokada
  • rdeča paprika
  • sol, poper, koper
  • sesekljan česen
  • oljčno olje
  • limonin sok
Priprava:
  1. Lososov file začinimo s soljo, poprom, koprom in česnom ter ga spečemo v ponvi ali v pečici. File ohladimo in ga z vilicami razdelimo na kose. Naložimo na krožnik, dodamo rezine avokada in narezano papriko ter začinimo z oljčnim oljem in limoninim sokom.
Losos je ena izmed jedi, ki se zelo pogosto znajdejo na mojem krožniku. Pečen in ohlajen file se odlično poda s številno zelenjavo. Tokrat sem ga pripravila v kombinaciji s papriko in avokadom.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Hladen losos s papriko in avokadom
Sestavine za1osebo
  • 1 lososov file
  • polovica manjšega avokada
  • rdeča paprika
  • sol, poper, koper
  • sesekljan česen
  • oljčno olje
  • limonin sok
Postopek
  1. Lososov file začinimo s soljo, poprom, koprom in česnom ter ga spečemo v ponvi ali v pečici. File ohladimo in ga z vilicami razdelimo na kose. Naložimo na krožnik, dodamo rezine avokada in narezano papriko ter začinimo z oljčnim oljem in limoninim sokom.

Komentarji

  na “Hladen losos s papriko in avokadom

Dodaj odgovor