Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Je kdo rekel nutela?

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
  • 350 ml tekoče sladke smetane
  • 100 g temne čokolade
  • 1 žlica kakava
  • 1 žlica sladila Sukrin Melis
  • 100 g mletih lešnikov
  • 100 g masla
Priprava:
  1. Sladko smetano segrejemo, vendar pazimo, da ne zavre. Med segrevanjem ji primešamo kakav in sladilo Sukrin Melis. Tik pred vretjem odstavimo in v mešanico vsipamo sesekljano temno čokolado. Previdno premešamo, da nastane enakomerna masa, prelijemo v posodo za stepanje in dobro ohladimo (vsaj nekaj ur ali čez noč v hladilniku).
  2. Mlete lešnike v multipraktiku dobro premešamo s stopljenim maslom. Čokoladno maso stepemo z mešalnikom za stepanje smetane, da malce naraste, nato ji primešamo lešnike z maslom. Kremo nadevamo v lonček s pokrovom in shranimo v hladilnik.
Pred časom sem že naredila čokoladno-lešnikovo kremo, tokrat pa sem jo z nekaj dodatnimi sestavinami še malo izboljšala. Meni se zdi veliko bolj polnega okusa kot nutela, predvsem pa je brez predelanih rastlinskih maščob in dodanega sladkorja ter je primerna za LCHF prehrano.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Je kdo rekel nutela?
Sestavine za
  • 350 ml tekoče sladke smetane
  • 100 g temne čokolade
  • 1 žlica kakava
  • 1 žlica sladila Sukrin Melis
  • 100 g mletih lešnikov
  • 100 g masla
Postopek
  1. Sladko smetano segrejemo, vendar pazimo, da ne zavre. Med segrevanjem ji primešamo kakav in sladilo Sukrin Melis. Tik pred vretjem odstavimo in v mešanico vsipamo sesekljano temno čokolado. Previdno premešamo, da nastane enakomerna masa, prelijemo v posodo za stepanje in dobro ohladimo (vsaj nekaj ur ali čez noč v hladilniku).
  2. Mlete lešnike v multipraktiku dobro premešamo s stopljenim maslom. Čokoladno maso stepemo z mešalnikom za stepanje smetane, da malce naraste, nato ji primešamo lešnike z maslom. Kremo nadevamo v lonček s pokrovom in shranimo v hladilnik.

Komentarji

  na “Je kdo rekel nutela?
Komentar na “Je kdo rekel nutela?

Dodaj odgovor