Kategorije

Facebook objave

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Gasper Grom - Low Carb Coach nekaj fehtari palačinke ... Sem mu rekla, da če ta slika dobi več kot 100 všečkov, jih dobi. 😂👍😃 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Kavna Panna Cotta

Dodaj v priljubjene
Sestavine za4lončki
Priprava:
  1. Tekočo sladko smetano in kavni koncentrat skupaj z vzdolžno prerezanim vaniljevim strokom segrejemo skoraj do vretja, primešamo sladilo Sukrin Melis in kuhamo pri srednji temperaturi ca. osem minut. Želatino pripravimo po navodilih na embalaži in jo počasi primešamo k smetani. Natočimo v kozarčke ali posodice za puding in ohladimo. Postrežemo s stepeno sladko smetano ali poljubnim prelivom.
Poleg že objavljenega recepta za panna cotto tokrat objavljam kavno različico. Uporabila sem Jumping Goat Coffee Cold Brew kavni koncentrat, namesto sladkorja pa sem uporabila sladilo Sukrin Melis.
Oceni:
Št. glasov: 3
Ocena: 5
Rate this recipe!
Kavna Panna Cotta
Sestavine za4lončki
Postopek
  1. Tekočo sladko smetano in kavni koncentrat skupaj z vzdolžno prerezanim vaniljevim strokom segrejemo skoraj do vretja, primešamo sladilo Sukrin Melis in kuhamo pri srednji temperaturi ca. osem minut. Želatino pripravimo po navodilih na embalaži in jo počasi primešamo k smetani. Natočimo v kozarčke ali posodice za puding in ohladimo. Postrežemo s stepeno sladko smetano ali poljubnim prelivom.

Komentarji

  na “Kavna Panna Cotta

Dodaj odgovor