Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Kavni mousse

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Tekočo sladko smetano in hladno varjeno kavo skupaj z vzdolžno prerezanim vaniljevim strokom segrejemo skoraj do vretja (uporabimo parno kopel), zmanjšamo temperaturo in kuhamo pet minut. Nato odstavimo in malo ohladimo.
  2. Rumenjake dobro premešamo s sladilom Sukrin Gold in jih z mešalnikom na metlice počasi primešamo k smetani. Mešanico vrnemo na kuhalno ploščo, nastavimo na srednjo temperaturo in kuhamo še pet minut (ne sme zavreti), vmes neprestano stepamo. Želatino pripravimo po navodilih na embalaži in jo počasi primešamo h kremi. Natočimo v kozarčke in ohladimo. Postrežemo s stepeno sladko smetano in okrasimo z zrni kave.
Poleg že objavljenega recepta za panna cotto tokrat objavljam kavno različico. Uporabila sem Jumping Goat Coffee Cold Brew kavni koncentrat, namesto sladkorja pa sem uporabila sladilo Sukrin Melis.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Kavni mousse
Sestavine za
Postopek
  1. Tekočo sladko smetano in hladno varjeno kavo skupaj z vzdolžno prerezanim vaniljevim strokom segrejemo skoraj do vretja (uporabimo parno kopel), zmanjšamo temperaturo in kuhamo pet minut. Nato odstavimo in malo ohladimo.
  2. Rumenjake dobro premešamo s sladilom Sukrin Gold in jih z mešalnikom na metlice počasi primešamo k smetani. Mešanico vrnemo na kuhalno ploščo, nastavimo na srednjo temperaturo in kuhamo še pet minut (ne sme zavreti), vmes neprestano stepamo. Želatino pripravimo po navodilih na embalaži in jo počasi primešamo h kremi. Natočimo v kozarčke in ohladimo. Postrežemo s stepeno sladko smetano in okrasimo z zrni kave.

Komentarji

  na “Kavni mousse

Dodaj odgovor