Facebook objave

Palačinke brez moke in dodanega sladkorja. S hruško in cimetom. Všeč? 👍😉 ❤️
P. S. Hruške imajo okoli 15 g sladkorja na 100 g, zato jih ne jejte pogosto in preveč, če ste na LCHF. 🙄
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Včasih testiram tudi kak izdelek iz Maxximum Shopa. In ta bo definitivno poslal moja občasna low-carb sladica. 😍😍😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Mandljev biskvit s kakavom

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Beljake stepemo v trd sneg, dodamo sladilo Sukrin Melis, kakav v prahu in s kuhalnico vmešamo mlete mandlje. Biskvit pečemo v pekaču (ca. 26 cm premera), obloženim s papirjem za peko ca. 12 minut pri 180 st. C.
Biskvit iz beljakov, mletih mandljev, kakava v prahu in sladila Sukrin Melis za pekač s premerom ca. 26 cm. Biskvit je osnova za poljubne torte.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Mandljev biskvit s kakavom
Sestavine za
Postopek
  1. Beljake stepemo v trd sneg, dodamo sladilo Sukrin Melis, kakav v prahu in s kuhalnico vmešamo mlete mandlje. Biskvit pečemo v pekaču (ca. 26 cm premera), obloženim s papirjem za peko ca. 12 minut pri 180 st. C.

Komentarji

  na “Mandljev biskvit s kakavom

Dodaj odgovor