Facebook objave

Kinder Pingui še nisem objavila recepta, ne? 🐧😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Ti je všeč burger brez hlebčka? 😃👍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Mandljev čips

Dodaj v priljubjene

Avtor: Uroš Sobočan

Sestavine za
Priprava:
  1. Iz beljakov stepemo trd sneg. Dodamo preostale sestavine in maso razdelimo v dva dolga in ozka pekača, ki smo ju predhodno premazali z maslom. Pečemo 20 do 30 minut pri 190 ˚C. Ko je pečeno, testo pustimo mirovati vsaj štiri ure, da se popolnoma ohladi in strdi.
  2. Testo nato s salamoreznico narežemo na tanke rezine, ki jih preložimo na pekač, obložen s papirjem za peko in pečemo dodatnih 5 do 10 minut pri 190 ˚C z vključenim ventilatorjem v pečici.
Mandljev čips je verjetno eno od redkih peciv, pri katerem morate pri pripravi uporabiti salamoreznico. Recept je odličen za takrat, ko želite porabiti beljake, ki so vam ostali pri pripravi drugih sladic.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Uroš Sobočan

Mandljev čips
Sestavine za
Postopek
  1. Iz beljakov stepemo trd sneg. Dodamo preostale sestavine in maso razdelimo v dva dolga in ozka pekača, ki smo ju predhodno premazali z maslom. Pečemo 20 do 30 minut pri 190 ˚C. Ko je pečeno, testo pustimo mirovati vsaj štiri ure, da se popolnoma ohladi in strdi.
  2. Testo nato s salamoreznico narežemo na tanke rezine, ki jih preložimo na pekač, obložen s papirjem za peko in pečemo dodatnih 5 do 10 minut pri 190 ˚C z vključenim ventilatorjem v pečici.

Komentarji

  na “Mandljev čips

Dodaj odgovor