Facebook objave

Včasih testiram tudi kak izdelek iz Maxximum Shopa. In ta bo definitivno poslal moja občasna low-carb sladica. 😍😍😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Tadej Miholič, ki je z LCHF-prehrano shujšal neverjetnih 67 kg (iz 155 na 88 kg), si je včeraj ogledal show The biggest loser v družbi zdravega prigrizka. 😂

Pa še Tadejev nasvet 🤦🏻‍♂️ -> #teganedelajdoma | #ketojezakon
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

"Kako lahko poješ kar 3 jajca?!?"
Moj odgovor: "Z LAHKOTO!" 😁😉
Še komu znano? 😅
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Marinirani siri

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
  • 50 g ovčjega sira
  • 50 g parmezana
  • 100 g fete
  • 100 g prekajene gaude
  • 50 g sira s plemenito plesnijo
  • pol čebule
  • 3 stroki česna
  • 2 šalotki
  • 50 g zelenih oliv
  • 50 g črnih oliv
  • 2 limeti
  • oljčno olje
  • začimbe (poper, rožmarin, lovor, sol po želji)
Priprava:
  1. Sire narežemo na kocke in jih damo v skledo. Posujemo z začimbami, dodamo stisnjen sok limet, olive, sesekljano čebulo, šalotko in česen ter toliko oljčnega olja, da so siri prekriti. Pokrijemo s pokrovom in shranimo vsaj za pet ur v hladilnik najbolje pa je, če jih pustimo kar čez noč. Pred postrežbo sire odcedimo.
Marinirani siri so odlična predjed ali dopolnitev narezka. Uporabite lahko tako rekoč katere koli sire, pa tudi z začimbami lahko eksperimentirate. Priporočljivo jih je pripraviti vsaj pet ur pred postrežbo, najbolje pa je, če jih marinirate kar čez noč.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Marinirani siri
Sestavine za
  • 50 g ovčjega sira
  • 50 g parmezana
  • 100 g fete
  • 100 g prekajene gaude
  • 50 g sira s plemenito plesnijo
  • pol čebule
  • 3 stroki česna
  • 2 šalotki
  • 50 g zelenih oliv
  • 50 g črnih oliv
  • 2 limeti
  • oljčno olje
  • začimbe (poper, rožmarin, lovor, sol po želji)
Postopek
  1. Sire narežemo na kocke in jih damo v skledo. Posujemo z začimbami, dodamo stisnjen sok limet, olive, sesekljano čebulo, šalotko in česen ter toliko oljčnega olja, da so siri prekriti. Pokrijemo s pokrovom in shranimo vsaj za pet ur v hladilnik najbolje pa je, če jih pustimo kar čez noč. Pred postrežbo sire odcedimo.

Komentarji

  na “Marinirani siri

Dodaj odgovor