Facebook objave

Včasih testiram tudi kak izdelek iz Maxximum Shopa. In ta bo definitivno poslal moja občasna low-carb sladica. 😍😍😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Tadej Miholič, ki je z LCHF-prehrano shujšal neverjetnih 67 kg (iz 155 na 88 kg), si je včeraj ogledal show The biggest loser v družbi zdravega prigrizka. 😂

Pa še Tadejev nasvet 🤦🏻‍♂️ -> #teganedelajdoma | #ketojezakon
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

"Kako lahko poješ kar 3 jajca?!?"
Moj odgovor: "Z LAHKOTO!" 😁😉
Še komu znano? 😅
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Možgani

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1možgane
Priprava:
  1. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake dobro premešamo s sladilom Sukrin ter masi izmenično dodajamo beljakov sneg in mlete lešnike. Maso vlijemo v manjši okrogel tortni model, obložen s papirjem za peko, in pečemo ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohladimo in prerežemo na dva oblata. Z nožem obrežemo biskvit, tako da dobimo ovalno obliko (en oblat mora biti manjši kot drugi) in odrezane dele shranimo.
  2. Skuto premešamo s kislo smetano, limoninim sokom in sladilom Sukrin Melis. Večji biskvitni oblat damo na podstavek in ga premažemo s kremo, pokrijemo z manjšim oblatom, na katerega naložimo odrezane dele biskvita, tako da dobimo obliko, ki spominja na možgane. Preostanek kreme s pomočjo vrečke nabrizgamo v obliki vijug oziroma premažemo z žlico in vijuge nakažemo s pomočjo topega noža.
  3. Jagode zmiksamo s sladilom Sukrin Melis in z mešanico zapolnimo prostor med vijugami.
Odlično pecivo za noč čarovnic, za ljubitelje anatomije ali preprosto za strašenje gostov.
Oceni:
Št. glasov: 2
Ocena: 5
Rate this recipe!
Možgani
Sestavine za1možgane
Postopek
  1. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake dobro premešamo s sladilom Sukrin ter masi izmenično dodajamo beljakov sneg in mlete lešnike. Maso vlijemo v manjši okrogel tortni model, obložen s papirjem za peko, in pečemo ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohladimo in prerežemo na dva oblata. Z nožem obrežemo biskvit, tako da dobimo ovalno obliko (en oblat mora biti manjši kot drugi) in odrezane dele shranimo.
  2. Skuto premešamo s kislo smetano, limoninim sokom in sladilom Sukrin Melis. Večji biskvitni oblat damo na podstavek in ga premažemo s kremo, pokrijemo z manjšim oblatom, na katerega naložimo odrezane dele biskvita, tako da dobimo obliko, ki spominja na možgane. Preostanek kreme s pomočjo vrečke nabrizgamo v obliki vijug oziroma premažemo z žlico in vijuge nakažemo s pomočjo topega noža.
  3. Jagode zmiksamo s sladilom Sukrin Melis in z mešanico zapolnimo prostor med vijugami.

Komentarji

  na “Možgani

Dodaj odgovor