Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Musaka z bučkami

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1srednje velik pekač
  • 500 g mlete govedine
  • 4 bučke
  • 1 čebula
  • 100 ml omake iz pelatov
  • 4 jajca
  • 1,5 lončka kisle smetane
  • 300 g mocarele
  • česen
  • sol, poper, bazilika
  • košček masla
Priprava:
  1. Čebulo sesekljamo in jo popražimo na koščku masla. Dodamo mleto meso, sol, poper, baziliko in na koncu še omako iz pelatov. Odstavimo. Bučke narežemo na tanke kolobarje in s polovico obložimo srednje velik pekač. Rahlo jih solimo, jih obložimo z mesnim nadevom in na vrh razporedimo preostale kolobarje bučk. Kislo smetano premešamo z jajci in z mešanico prelijemo vsebino pladnja. Pečemo pri 180 st. C. 30 minut. Na koncu dodamo na tanko narezano mocarelo in pečemo še nekaj minut, da se raztopi.
Musaka je priljubljena jed s krompirjem. Hitro je pripravljena in se tako rekoč ne more ponesrečiti. Za spremembo namesto krompirja uporabite bučke, videli boste, da je prav tako odlična.
Oceni:
Št. glasov: 4
Ocena: 5
Rate this recipe!
Musaka z bučkami
Sestavine za1srednje velik pekač
  • 500 g mlete govedine
  • 4 bučke
  • 1 čebula
  • 100 ml omake iz pelatov
  • 4 jajca
  • 1,5 lončka kisle smetane
  • 300 g mocarele
  • česen
  • sol, poper, bazilika
  • košček masla
Postopek
  1. Čebulo sesekljamo in jo popražimo na koščku masla. Dodamo mleto meso, sol, poper, baziliko in na koncu še omako iz pelatov. Odstavimo. Bučke narežemo na tanke kolobarje in s polovico obložimo srednje velik pekač. Rahlo jih solimo, jih obložimo z mesnim nadevom in na vrh razporedimo preostale kolobarje bučk. Kislo smetano premešamo z jajci in z mešanico prelijemo vsebino pladnja. Pečemo pri 180 st. C. 30 minut. Na koncu dodamo na tanko narezano mocarelo in pečemo še nekaj minut, da se raztopi.

Komentarji

  na “Musaka z bučkami
Komentarjev: 2 na “Musaka z bučkami

Dodaj odgovor