Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Piščančji curry

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
  • 400 g piščančjega fileja
  • 400 ml kokosovega mleka
  • 1 manjša čebula
  • 1 rdeča paprika
  • 3 stroki česna
  • 1 žlica nastrganega svežega ingverja
  • 1 žlička curryja
  • 1 cimetova palčka
  • svež koriander
  • 1 žlička soli
  • 1 kocka kokosove maščobe
Priprava:
  1. Kokosovo maščobo segrejemo v srednje veliki posodi, dodamo sesekljano čebulo in malo popražimo. Dodamo sesekljano papriko, nastrgan ingver, sesekljana stebla koriandra, sesekljan česen, cimetovo palčko in curry v prahu. Dobro premešamo, nekaj minut pražimo (če se smodi, dolivamo vodo) in zalijemo s kokosovim mlekom.
  2. Ko kokosovo mleko zavre, znižamo temperaturo ter dodamo na kocke narezan piščančji file in sol. Premešamo in kuhamo na zmerni temperaturi ca. 20 minut. Preden postrežemo, posujemo s sesekljanimi koriandrovimi lističi.
Piščančji curry je okusna jed intenzivnega okusa, ki si jo zaželim vsake toliko časa. Receptov zanj je ogromno, tega mi je zaupala mojstrica karijev, sama pa sem ga še malo poenostavila, ker nisem imela vseh sestavin. Odličen je tudi za LCHF prehrano.
Oceni:
Št. glasov: 3
Ocena: 5
Rate this recipe!
Piščančji curry
Sestavine za
  • 400 g piščančjega fileja
  • 400 ml kokosovega mleka
  • 1 manjša čebula
  • 1 rdeča paprika
  • 3 stroki česna
  • 1 žlica nastrganega svežega ingverja
  • 1 žlička curryja
  • 1 cimetova palčka
  • svež koriander
  • 1 žlička soli
  • 1 kocka kokosove maščobe
Postopek
  1. Kokosovo maščobo segrejemo v srednje veliki posodi, dodamo sesekljano čebulo in malo popražimo. Dodamo sesekljano papriko, nastrgan ingver, sesekljana stebla koriandra, sesekljan česen, cimetovo palčko in curry v prahu. Dobro premešamo, nekaj minut pražimo (če se smodi, dolivamo vodo) in zalijemo s kokosovim mlekom.
  2. Ko kokosovo mleko zavre, znižamo temperaturo ter dodamo na kocke narezan piščančji file in sol. Premešamo in kuhamo na zmerni temperaturi ca. 20 minut. Preden postrežemo, posujemo s sesekljanimi koriandrovimi lističi.

Komentarji

  na “Piščančji curry
Komentar na “Piščančji curry

Dodaj odgovor