Facebook objave

Včasih testiram tudi kak izdelek iz Maxximum Shopa. In ta bo definitivno poslal moja občasna low-carb sladica. 😍😍😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Tadej Miholič, ki je z LCHF-prehrano shujšal neverjetnih 67 kg (iz 155 na 88 kg), si je včeraj ogledal show The biggest loser v družbi zdravega prigrizka. 😂

Pa še Tadejev nasvet 🤦🏻‍♂️ -> #teganedelajdoma | #ketojezakon
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

"Kako lahko poješ kar 3 jajca?!?"
Moj odgovor: "Z LAHKOTO!" 😁😉
Še komu znano? 😅
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Piščančji file v mandljevi skorjici

Dodaj v priljubjene
Sestavine za2osebi
  • 2 piščančja zrezka
  • 2 jajci
  • 5 žlic mletih mandljev
  • sol, poper
  • košček kokosovega ali navadnega masla
Priprava:
  1. V ponvi segrejemo toliko masla, da je dno popolnoma prekrito. Zrezka potolčemo, začinimo, pomočimo v razžvrkljanih jajcih, povaljamo v mletih mandljih in pečemo nekaj minut na vsaki strani. Po potrebi prilivamo vodo, da se ne zažge.
Ste vedeli, da lahko namesto drobtin ali moke pri paniranju zrezkov uporabite mlete mandlje? Tako pripravljeni piščančji zrezki so odličnega okusa in primerni za vse, ki se želijo izogniti ogljikovim hidratom ali glutenu.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Piščančji file v mandljevi skorjici
Sestavine za2osebi
  • 2 piščančja zrezka
  • 2 jajci
  • 5 žlic mletih mandljev
  • sol, poper
  • košček kokosovega ali navadnega masla
Postopek
  1. V ponvi segrejemo toliko masla, da je dno popolnoma prekrito. Zrezka potolčemo, začinimo, pomočimo v razžvrkljanih jajcih, povaljamo v mletih mandljih in pečemo nekaj minut na vsaki strani. Po potrebi prilivamo vodo, da se ne zažge.

Komentarji

  na “Piščančji file v mandljevi skorjici

Dodaj odgovor