Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Piščančji file v mandljevi skorjici

Dodaj v priljubjene
Sestavine za2osebi
  • 2 piščančja zrezka
  • 2 jajci
  • 5 žlic mletih mandljev
  • sol, poper
  • košček kokosovega ali navadnega masla
Priprava:
  1. V ponvi segrejemo toliko masla, da je dno popolnoma prekrito. Zrezka potolčemo, začinimo, pomočimo v razžvrkljanih jajcih, povaljamo v mletih mandljih in pečemo nekaj minut na vsaki strani. Po potrebi prilivamo vodo, da se ne zažge.
Ste vedeli, da lahko namesto drobtin ali moke pri paniranju zrezkov uporabite mlete mandlje? Tako pripravljeni piščančji zrezki so odličnega okusa in primerni za vse, ki se želijo izogniti ogljikovim hidratom ali glutenu.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Piščančji file v mandljevi skorjici
Sestavine za2osebi
  • 2 piščančja zrezka
  • 2 jajci
  • 5 žlic mletih mandljev
  • sol, poper
  • košček kokosovega ali navadnega masla
Postopek
  1. V ponvi segrejemo toliko masla, da je dno popolnoma prekrito. Zrezka potolčemo, začinimo, pomočimo v razžvrkljanih jajcih, povaljamo v mletih mandljih in pečemo nekaj minut na vsaki strani. Po potrebi prilivamo vodo, da se ne zažge.

Komentarji

  na “Piščančji file v mandljevi skorjici

Dodaj odgovor