Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Piščanec z limono

Dodaj v priljubjene
Sestavine za2-3osebe
  • 500 g piščančjih stegen brez kože in kosti
  • 1 neškropljena limona
  • nekaj žlic oliv
  • 5 strokov česna
  • 3 žlice oljčnega olja
  • sol
  • poper
  • mediteranske začimbe
  • 250 ml vode
  • 100 ml belega vina
Priprava:
  1. Piščančja stegna narežemo na kose, začinimo in premažemo z oljem. Mariniramo jih nekaj ur, nato jih v ponvi na hitro popečemo z obeh strani. Dodamo sesekljan česen, na hitro premešamo ter prilijemo vodo in vino. Dodamo olive in na kolobarje narezano limono, zavremo in nato pri zmerni temperaturi kuhamo 25 minut.
  2. Kose piščanca z olivami damo na krožnik in postrežemo s prilogo po želji.
Piščanec z limono je preprosta in odlična mediteranska jed, ki jo lahko pripravite tako na kuhalni plošči kot v pečici. Priporočam, da piščanca postrežete s svežo narezano papriko in tzatziki namazom. Pa naj še kdo reče, da LCHF-prehrana ni odlična. 😉
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Piščanec z limono
Sestavine za2-3osebe
  • 500 g piščančjih stegen brez kože in kosti
  • 1 neškropljena limona
  • nekaj žlic oliv
  • 5 strokov česna
  • 3 žlice oljčnega olja
  • sol
  • poper
  • mediteranske začimbe
  • 250 ml vode
  • 100 ml belega vina
Postopek
  1. Piščančja stegna narežemo na kose, začinimo in premažemo z oljem. Mariniramo jih nekaj ur, nato jih v ponvi na hitro popečemo z obeh strani. Dodamo sesekljan česen, na hitro premešamo ter prilijemo vodo in vino. Dodamo olive in na kolobarje narezano limono, zavremo in nato pri zmerni temperaturi kuhamo 25 minut.
  2. Kose piščanca z olivami damo na krožnik in postrežemo s prilogo po želji.

Komentarji

  na “Piščanec z limono

Dodaj odgovor