Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Polnjene bučke z rakci

Dodaj v priljubjene
Sestavine za2osebi
  • 1 večja bučka
  • polovica čebule
  • nekaj strokov česna
  • manjša skodelica odcejenih rakcev
  • nekaj žlic pelatov
  • sol, poper, bazilika
  • košček masla
  • košček mocarele
Priprava:
  1. Bučko vzdolžno prerežemo in jo izdolbemo z žličko. Na maslu popražimo čebulo, dodamo izdolbeno sredico bučke in še malo pražimo. Dodamo rakce, začimbe, sesekljan česen in pelate. Izdolbeni polovici bučke položimo na papir za peko in ju v segreti pečici (185 °C) pečemo 10 minut. Nato ju nadevamo s popečeno mešanico zelenjave in rakcev ter pečemo še 10 minut. Dodamo nastrgano mocarelo in vrnemo v pečico za toliko časa, da se sir raztopi.
Če imate radi hitro pripravljene jedi in recepte brez nepotrebnega kompliciranja, so polnjene bučke kot nalašč za vas. Namesto bučk lahko uporabite jajčevce, namesto rakcev pa lososa ali mleto meso. Tudi različica brez mesa je odlična, jed pa lahko postrežete tudi kot prilogo.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Polnjene bučke z rakci
Sestavine za2osebi
  • 1 večja bučka
  • polovica čebule
  • nekaj strokov česna
  • manjša skodelica odcejenih rakcev
  • nekaj žlic pelatov
  • sol, poper, bazilika
  • košček masla
  • košček mocarele
Postopek
  1. Bučko vzdolžno prerežemo in jo izdolbemo z žličko. Na maslu popražimo čebulo, dodamo izdolbeno sredico bučke in še malo pražimo. Dodamo rakce, začimbe, sesekljan česen in pelate. Izdolbeni polovici bučke položimo na papir za peko in ju v segreti pečici (185 °C) pečemo 10 minut. Nato ju nadevamo s popečeno mešanico zelenjave in rakcev ter pečemo še 10 minut. Dodamo nastrgano mocarelo in vrnemo v pečico za toliko časa, da se sir raztopi.

Komentarji

  na “Polnjene bučke z rakci

Dodaj odgovor