Facebook objave

Jaz sem v nebesih. 😍 LCHF tris! ❤️ ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

NAGRADNA IGRA ➡️ LCHF-dan v Ljubljani! 😀
LIKE & SHARE*

PROGRAM:
➡ 5 ur predavanj in delavnic z Gašperjem Gromom, Stašo Grom in Jakobom Polajžerjem – kuharjem Jako
➡ odličen LCHF-obrok izpod rok odličnih kuharjev v restavraciji Super Babi
🎁 DARILO: knjiga Bemumast 1 & paket začimb Kuhar Jaka

PRIJAVE❗ www.lchflove.si/2018/01/11/lchf-dan-ljubljana

KAKO SODELUJEŠ V NAGRADNI IGRI❓ V komentar zapiši, kdaj in na kateri lokaciji bo potekal LCHF-dan. 😉

Nagradna igra traja do 23. 1. 2018. Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca, ki za nagrado prejme knjigo Bemumast! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja *Ni pogoj za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Pralineji z ingverjem in cimetom

Dodaj v priljubjene

Avtor: Marija Paladin

Sestavine za
  • 100 g kakavovega masla
  • 20 g zdrobljenih kakavovih zrn
  • 20 g kakava v prahu
  • 2 žlici sladila Sukrin
  • 1 manjša žlička ingverja v prahu
  • ščepec cimeta (lahko tudi več, če imate radi okus cimeta)
Priprava:
  1. Nad vodno paro raztopimo kakavovo maslo. Ko je popolnoma raztopljeno, dodamo preostale sestavine (zdrobljena kakavova zrna dodamo nazadnje) in dobro premešamo. Maso nekaj časa mešamo nad paro, nato jo razporedimo v izbrane modelčke. Pustimo, da se nekoliko ohladi, nato jo damo v hladilnik, da se do konca strdi, in postrežemo.
Preprosto praznično. Besedna zveza, ki najbolje opisuje pralineje, pripravljene po receptu v nadaljevanju. Le nekaj sestavin, malce truda in ustvarili boste odličen priboljšek.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Marija Paladin

Pralineji z ingverjem in cimetom
Sestavine za
  • 100 g kakavovega masla
  • 20 g zdrobljenih kakavovih zrn
  • 20 g kakava v prahu
  • 2 žlici sladila Sukrin
  • 1 manjša žlička ingverja v prahu
  • ščepec cimeta (lahko tudi več, če imate radi okus cimeta)
Postopek
  1. Nad vodno paro raztopimo kakavovo maslo. Ko je popolnoma raztopljeno, dodamo preostale sestavine (zdrobljena kakavova zrna dodamo nazadnje) in dobro premešamo. Maso nekaj časa mešamo nad paro, nato jo razporedimo v izbrane modelčke. Pustimo, da se nekoliko ohladi, nato jo damo v hladilnik, da se do konca strdi, in postrežemo.

Komentarji

  na “Pralineji z ingverjem in cimetom

Dodaj odgovor