Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Praznični kakavovi grižljaji

Dodaj v priljubjene

Avtor: Marija Paladin

Sestavine za
  • Sestavine za biskvit:
  • 30 g kakava v prahu
  • 30 g Fiberfin moke Sukrin
  • 180 g mletih lešnikov ali indijskih oreščkov
  • 1 žlička cimeta
  • pol vrečke pecilnega praška
  • 90 g sladila Sukrin
  • 30 g sirupa Fiber Sirup Gold
  • 3 jajca
  • 150 g masla indijskih oreškov
  • 150 ml vode
  • 50 ml soka limone
  • Sestavine za preliv:
  • 70 g temne čokolade
  • 30 g kokosove maščobe
  • 20 g sirupa Fiber Sirup Gold
  • Dodatno (če boste biskvit prerezali):
  • nekaj žlic marmelade brez dodanega sladkorja (jaz sem uporabila malinovo)
Priprava:
  1. V posodi z električnim mešalnikom dobro premešamo mokre sestavine in sladilo Sukrin. Mešanici ročno z metlico postopoma primešamo suhe sestavine. Premešamo le toliko, da masa postane homogena. Nadevamo v srednje velik pekač, obložen s papirjem za peko. Pečemo pri 160 ˚C približno 20 minut oziroma do takrat, ko je zobotrebec, ki ga zabodemo v biskvit, suh. Najbolje se obnese peka z uporabo ventilatorja.
  2. Pečen biskvit pustimo, da se ohladi. Medtem v posodi nad paro raztopimo čokolado, kokosovo maščobo in FiberSirup Gold, vmes večkrat premešamo. Preliv enakomerno razporedimo po površini biskvita ali pa naključno poškropimo čez biskvit. Pripravljeno sladico razrežemo na poljubne koščke in postrežemo.
Brownije nedvomno poznate. Naj vas tokrat pospremijo tudi med prazniki s svojim nezamenljivim kakavovim okusom ter pridihom limone in cimeta.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Marija Paladin

Praznični kakavovi grižljaji
Sestavine za
  • Sestavine za biskvit:
  • 30 g kakava v prahu
  • 30 g Fiberfin moke Sukrin
  • 180 g mletih lešnikov ali indijskih oreščkov
  • 1 žlička cimeta
  • pol vrečke pecilnega praška
  • 90 g sladila Sukrin
  • 30 g sirupa Fiber Sirup Gold
  • 3 jajca
  • 150 g masla indijskih oreškov
  • 150 ml vode
  • 50 ml soka limone
  • Sestavine za preliv:
  • 70 g temne čokolade
  • 30 g kokosove maščobe
  • 20 g sirupa Fiber Sirup Gold
  • Dodatno (če boste biskvit prerezali):
  • nekaj žlic marmelade brez dodanega sladkorja (jaz sem uporabila malinovo)
Postopek
  1. V posodi z električnim mešalnikom dobro premešamo mokre sestavine in sladilo Sukrin. Mešanici ročno z metlico postopoma primešamo suhe sestavine. Premešamo le toliko, da masa postane homogena. Nadevamo v srednje velik pekač, obložen s papirjem za peko. Pečemo pri 160 ˚C približno 20 minut oziroma do takrat, ko je zobotrebec, ki ga zabodemo v biskvit, suh. Najbolje se obnese peka z uporabo ventilatorja.
  2. Pečen biskvit pustimo, da se ohladi. Medtem v posodi nad paro raztopimo čokolado, kokosovo maščobo in FiberSirup Gold, vmes večkrat premešamo. Preliv enakomerno razporedimo po površini biskvita ali pa naključno poškropimo čez biskvit. Pripravljeno sladico razrežemo na poljubne koščke in postrežemo.

Komentarji

  na “Praznični kakavovi grižljaji

Dodaj odgovor