Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rahli cimetovi razpokančki

Dodaj v priljubjene

Avtor: Marija Paladin

Sestavine za
Priprava:
  1. V posodi z električnim mešalnikom dobro premešamo mokre sestavine in sladilo Sukrin. Masi ročno s kuhalnico postopoma dodamo suhe sestavine. Mešanica ne sme biti preveč mokra. Testo pustimo počivati nekaj časa v hladilniku, da se sestavine prepojijo in da je testo dovolj čvrsto za oblikovanje.
  2. Iz testa oblikujemo za oreh velike kroglice, ki jih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Razmik med kroglicami naj bo 2 do 3 cm. Kroglic ne pritiskamo k pekaču, saj bodo le tako nastali lepi razpokančki.
  3. Pečemo približno 10 do 12 minut pri 160 ˚C. Najbolje se obnese peka z uporabo ventilatorja.
  4. *količina je odvisna od gostote kokosovega mleka (če je zelo redko, damo moke več, in obratno)
Če ste bili nekoč ljubitelj klasičnih razpokančkov, vam bodo tudi tile brez pšenične moke in dodanega sladkorja zelo všeč. Piškoti so zelo rahli, slastni in praznični ter seveda brez moke, glutena, dodanega sladkorja in mlečnih izdelkov.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Marija Paladin

Rahli cimetovi razpokančki
Sestavine za
Postopek
  1. V posodi z električnim mešalnikom dobro premešamo mokre sestavine in sladilo Sukrin. Masi ročno s kuhalnico postopoma dodamo suhe sestavine. Mešanica ne sme biti preveč mokra. Testo pustimo počivati nekaj časa v hladilniku, da se sestavine prepojijo in da je testo dovolj čvrsto za oblikovanje.
  2. Iz testa oblikujemo za oreh velike kroglice, ki jih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Razmik med kroglicami naj bo 2 do 3 cm. Kroglic ne pritiskamo k pekaču, saj bodo le tako nastali lepi razpokančki.
  3. Pečemo približno 10 do 12 minut pri 160 ˚C. Najbolje se obnese peka z uporabo ventilatorja.
  4. *količina je odvisna od gostote kokosovega mleka (če je zelo redko, damo moke več, in obratno)

Komentarji

  na “Rahli cimetovi razpokančki

Dodaj odgovor