Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Razpokani piškotki

Dodaj v priljubjene

Avtor: Kaja Jeromel in Aljaž Kupnik

Sestavine za
  • 240 g kokosove moke
  • 80 g kakava v prahu
  • 120 g mletih orehov
  • 140 g sladila Sukrin Melis
  • 4 jajca
  • 120 g stopljenega masla
  • 2 žlici mleka
  • mleti orehi za posip
Priprava:
  1. Najprej ločimo rumenjake od beljakov. Rumenjake v večji skledi penasto umešamo s sladilom Sukrin Melis in dodamo dobro ohlajeno stopljeno maslo. Dobro premešamo in z žlico primešamo kokosovo moko, mlete orehe in kakav, da dobimo gosto maso.
  2. V drugi skledi iz beljakov stepemo sneg. Beljakov sneg skupaj z mlekom vmešamo v prvo maso. Z rokami oblikujemo kroglice in jih povaljamo v mletih orehih. Kroglice zložimo na pekač, obložen s papirjem za peko, in jih pri 200 ˚C pečemo približno 5 do 8 minut, da piškotki razpokajo. Ohladimo jih na pekaču.
Čokoladne razpokančke ste verjetno že vsi pokusili oziroma ste za njih že slišali. Kombinacija kokosove moke, orehov in čokolade je enostavno božanska. Zdaj imate možnost, da jih poskusite narediti brez dodanega sladkorja.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Kaja Jeromel in Aljaž Kupnik

Razpokani piškotki
Sestavine za
  • 240 g kokosove moke
  • 80 g kakava v prahu
  • 120 g mletih orehov
  • 140 g sladila Sukrin Melis
  • 4 jajca
  • 120 g stopljenega masla
  • 2 žlici mleka
  • mleti orehi za posip
Postopek
  1. Najprej ločimo rumenjake od beljakov. Rumenjake v večji skledi penasto umešamo s sladilom Sukrin Melis in dodamo dobro ohlajeno stopljeno maslo. Dobro premešamo in z žlico primešamo kokosovo moko, mlete orehe in kakav, da dobimo gosto maso.
  2. V drugi skledi iz beljakov stepemo sneg. Beljakov sneg skupaj z mlekom vmešamo v prvo maso. Z rokami oblikujemo kroglice in jih povaljamo v mletih orehih. Kroglice zložimo na pekač, obložen s papirjem za peko, in jih pri 200 ˚C pečemo približno 5 do 8 minut, da piškotki razpokajo. Ohladimo jih na pekaču.

Komentarji

  na “Razpokani piškotki

Dodaj odgovor