Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rum-kokos jupiji

Dodaj v priljubjene

Avtor: Matej Mejak

Sestavine za
  • Sestavine za piškote:
  • 200 g EKO Sukrin mandljeve moke
  • 30 g kakava v prahu
  • 4 jajca
  • 300 g sladila Sukrin Gold
  • 50 g kokosove moke + nekaj žlic za okras
  • 50 g masla
  • 100 ml sladke smetane
  • 60 ml ruma
  • pol vrečke pecilnega praška
  • ščepec soli
  • Sestavine za kremo:
  • 200 g svežega kremnega sira (npr. Philadelphia)
  • 200 g masla
  • 100 g sladila Sukrin Melis
  • 20 ml ruma
  • 50 g kokosove moke
  • vanilja
Priprava:
  1. V posodi premešamo vse suhe sestavine za piškote, nato dodamo še mokre. Dobro pregnetemo in s testom napolnimo brizgalno vrečko. Testo v obliki krogov nabrizgamo na pekač, obložen s papirjem za peko (iz te količine bi morali dobiti 50 kroglic, kar pomeni, da bo na koncu nastalo 25 jupijev). Pečemo 10 do 20 minut v predhodno segreti pečici pri 150 ˚C. Pečene piškote prestavimo na rešetko, da se ohladijo.
  2. Medtem pripravimo kremo. Najprej penasto stepemo maslo s sladilom Sukrin Melis. Nato dodamo ostale sestavine in dobro premešamo. S kremo napolnimo brizgalno vrečko z zvezdastim nastavkom in postavimo v hladilnik, da se ohladi.
  3. Nato začnemo sestavljati jupije. Kremo nabrizgamo na polovico piškotov (na sredino, ne čisto do roba), nato jih prekrijemo s preostalimi polovicami in stisnemo. Jupije shranimo v hladilnik.
Zagotovo poznate rum-kokos kroglice. Piškote in sendviče pa tudi vsi poznamo. Ko združimo rum-kokos, piškote in sendviče, nastanejo rum-kokos sendvič piškoti, imenovani rum-kokos jupiji.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!

Avtor: Matej Mejak

Rum-kokos jupiji
Sestavine za
  • Sestavine za piškote:
  • 200 g EKO Sukrin mandljeve moke
  • 30 g kakava v prahu
  • 4 jajca
  • 300 g sladila Sukrin Gold
  • 50 g kokosove moke + nekaj žlic za okras
  • 50 g masla
  • 100 ml sladke smetane
  • 60 ml ruma
  • pol vrečke pecilnega praška
  • ščepec soli
  • Sestavine za kremo:
  • 200 g svežega kremnega sira (npr. Philadelphia)
  • 200 g masla
  • 100 g sladila Sukrin Melis
  • 20 ml ruma
  • 50 g kokosove moke
  • vanilja
Postopek
  1. V posodi premešamo vse suhe sestavine za piškote, nato dodamo še mokre. Dobro pregnetemo in s testom napolnimo brizgalno vrečko. Testo v obliki krogov nabrizgamo na pekač, obložen s papirjem za peko (iz te količine bi morali dobiti 50 kroglic, kar pomeni, da bo na koncu nastalo 25 jupijev). Pečemo 10 do 20 minut v predhodno segreti pečici pri 150 ˚C. Pečene piškote prestavimo na rešetko, da se ohladijo.
  2. Medtem pripravimo kremo. Najprej penasto stepemo maslo s sladilom Sukrin Melis. Nato dodamo ostale sestavine in dobro premešamo. S kremo napolnimo brizgalno vrečko z zvezdastim nastavkom in postavimo v hladilnik, da se ohladi.
  3. Nato začnemo sestavljati jupije. Kremo nabrizgamo na polovico piškotov (na sredino, ne čisto do roba), nato jih prekrijemo s preostalimi polovicami in stisnemo. Jupije shranimo v hladilnik.

Komentarji

  na “Rum-kokos jupiji

Dodaj odgovor