Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rum-kokos pralineji

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
  • Sestavine za čokoladno maso:
  • 35 g kakavovega masla
  • 25 g navadnega masla
  • 1 žlica kakava
  • 1-2 žlički sladila Sukrin Melis
  • malo vaniljeve esence
  • Sestavine za rum-kokos maso:
  • 50 g grobe kokosove moke
  • 1 žlica sladila Sukrin Melis
  • 50 ml tekoče sladke smetane
  • 15 g masla
  • 1 žlička ruma
Priprava:
  1. Najprej pripravimo rum-kokos maso. Kokosovo moko premešamo s sladilom Sukrin Melis, sladko smetano, rumom in stopljenim maslom. Maso damo za nekaj časa v hladilnik, nato z rokami oblikujemo kroglice v velikosti lešnika in jih shranimo v hladilnik.
  2. Nato pripravimo čokoladno maso. Obe masli stopimo ter primešamo kakav in sladilo Sukrin Melis. Pripravimo si modelčke za pralineje in vanje natočimo maso do polovice, dodamo rum-kokos kroglice in prelijemo s čokoladno maso, tako, da so kroglice popolnoma prekrite. Shranimo v hladilnik, dokler se pralineji popolnoma ne strdijo.
V tem receptu sem združila osnovni recept za pralineje brez dodanega sladkorja in maso za Raffaello kroglice z dodatkom ruma.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Rum-kokos pralineji
Sestavine za
  • Sestavine za čokoladno maso:
  • 35 g kakavovega masla
  • 25 g navadnega masla
  • 1 žlica kakava
  • 1-2 žlički sladila Sukrin Melis
  • malo vaniljeve esence
  • Sestavine za rum-kokos maso:
  • 50 g grobe kokosove moke
  • 1 žlica sladila Sukrin Melis
  • 50 ml tekoče sladke smetane
  • 15 g masla
  • 1 žlička ruma
Postopek
  1. Najprej pripravimo rum-kokos maso. Kokosovo moko premešamo s sladilom Sukrin Melis, sladko smetano, rumom in stopljenim maslom. Maso damo za nekaj časa v hladilnik, nato z rokami oblikujemo kroglice v velikosti lešnika in jih shranimo v hladilnik.
  2. Nato pripravimo čokoladno maso. Obe masli stopimo ter primešamo kakav in sladilo Sukrin Melis. Pripravimo si modelčke za pralineje in vanje natočimo maso do polovice, dodamo rum-kokos kroglice in prelijemo s čokoladno maso, tako, da so kroglice popolnoma prekrite. Shranimo v hladilnik, dokler se pralineji popolnoma ne strdijo.

Komentarji

  na “Rum-kokos pralineji

Dodaj odgovor