Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Šarkelj z orehovim nadevom

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Pripravimo si model za šarkelj in ga premažemo s stopljeno kokosovo maščobo. Nato pripravimo orehov nadev, tako da mlete orehe premešamo s sladilom Sukrin Gold ter prelijemo z zavreto sladko smetano z rumom. Dobro premešamo.
  2. Biskvit pripravimo po navodilu na low-carb mešanici za peko peciva Sukrin Cake Mix. Polovico biskvitne mase naložimo v model, nato z žlico nadevamo orehov nadev (pazimo, da ne pride čisto do roba modela), nato model zapolnimo s preostankom biskvitne mase. Šarkelj pečemo pri 175 °C približno 30 minut. Ohlajenega lahko posujemo s sladilom Sukrin Melis.
Ta recept za šarkelj z orehovim nadevom je nastal, ko sem morala na hitro pripraviti sočno, a preprosto pecivo. Uporabila sem low-carb mešanico za peko biskvitnega peciva Sukrin Cake Mix, ki ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov, sladkorja in je brez glutena. Da ne bi bil čisto navaden biskvit, sem maso skombinirala z orehovim nadevom za potico, vi pa lahko po želji pripravite poljubni nadev za potico.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Šarkelj z orehovim nadevom
Sestavine za
Postopek
  1. Pripravimo si model za šarkelj in ga premažemo s stopljeno kokosovo maščobo. Nato pripravimo orehov nadev, tako da mlete orehe premešamo s sladilom Sukrin Gold ter prelijemo z zavreto sladko smetano z rumom. Dobro premešamo.
  2. Biskvit pripravimo po navodilu na low-carb mešanici za peko peciva Sukrin Cake Mix. Polovico biskvitne mase naložimo v model, nato z žlico nadevamo orehov nadev (pazimo, da ne pride čisto do roba modela), nato model zapolnimo s preostankom biskvitne mase. Šarkelj pečemo pri 175 °C približno 30 minut. Ohlajenega lahko posujemo s sladilom Sukrin Melis.

Komentarji

  na “Šarkelj z orehovim nadevom

Dodaj odgovor