Facebook objave

Limetina skutna torta z jagodami.🍓😍
Zdaj pa tisti brezvezni stavek ➡️ LIKE, če bi recept. 😀 👍😉
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Se mi je zazdelo, da bi ob fotki napisala SOLATA PRESENEČENJA, pa sem ugotovila, da v resnici ni nobenega presenečenja. 😁 Pač jajca, sir in slanina. A še kaj manjka po tvojem? 😉 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Kakšne so kaj vaše izkušnje s čokoladnimi oblivi? Da je trd, a da se lepo reže, se ne lomi ... Kaj je vaš najljubši preizkušen recept? 😉 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Torta malina

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake premešamo s sladilom Sukrin, nato primešamo stopljeno maslo. Vmešamo sneg in na koncu še mandljevo moko s pecilnim praškom. Pečemo ca. 20 minut pri 175 °C v tortnem modelu s premerom 24-26 cm, obloženem s papirjem za peko.
  2. Mascarpone in grški jogurt damo na sobno temperaturo za nekaj časa, nato ju premešamo s sladilom Sukrin Melis in zmiksanimi malinami. Na koncu vmešamo želatino fix.
  3. Ohlajenemu biskvitu odstranimo papir za peko, očistimo obod od modela in biskvit vrnemo v model. Biskvit namočimo z mešanico sladke smetane, vode in sladila Sukrin Melis. Dodamo kremo, jo poravnamo in za nekaj ur, še bolje čez noč, shranimo v hladilnik. Poljubno okrasimo.
Pred vami je recept za osvežilno tortico z malinovo kremo. Posebej me je navdušil biskvit, za katerega nihče ne bo ugotovil, da je brez moke in dodanega sladkorja. Ponavadi biskvit delam kar z mletimi mandlji, a razmaščena mandljeva moka Sukrin je vseeno bolj podobna navadni moki in tako nastane zares odličen biskvit, ki je po okusu in videzu popolnoma enak navadnemu.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Torta malina
Sestavine za
Postopek
  1. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake premešamo s sladilom Sukrin, nato primešamo stopljeno maslo. Vmešamo sneg in na koncu še mandljevo moko s pecilnim praškom. Pečemo ca. 20 minut pri 175 °C v tortnem modelu s premerom 24-26 cm, obloženem s papirjem za peko.
  2. Mascarpone in grški jogurt damo na sobno temperaturo za nekaj časa, nato ju premešamo s sladilom Sukrin Melis in zmiksanimi malinami. Na koncu vmešamo želatino fix.
  3. Ohlajenemu biskvitu odstranimo papir za peko, očistimo obod od modela in biskvit vrnemo v model. Biskvit namočimo z mešanico sladke smetane, vode in sladila Sukrin Melis. Dodamo kremo, jo poravnamo in za nekaj ur, še bolje čez noč, shranimo v hladilnik. Poljubno okrasimo.

Komentarji

  na “Torta malina

Dodaj odgovor