Facebook objave

Protein SNICKERS, MARS ali BOUNTY? 🍫 VSE TRI! 😉 LIKE & SHARE*

Kako sodeluješ ❓ V komentar zapiši, katero beljakovinsko ploščico s slike si želiš. 😉 Morda prav ti prejmeš paket vseh treh. 😍

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Torta malina

Dodaj v priljubjene
Sestavine za
Priprava:
  1. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake premešamo s sladilom Sukrin, nato primešamo stopljeno maslo. Vmešamo sneg in na koncu še mandljevo moko s pecilnim praškom. Pečemo ca. 20 minut pri 175 °C v tortnem modelu s premerom 24-26 cm, obloženem s papirjem za peko.
  2. Mascarpone in grški jogurt damo na sobno temperaturo za nekaj časa, nato ju premešamo s sladilom Sukrin Melis in zmiksanimi malinami. Na koncu vmešamo želatino fix.
  3. Ohlajenemu biskvitu odstranimo papir za peko, očistimo obod od modela in biskvit vrnemo v model. Biskvit namočimo z mešanico sladke smetane, vode in sladila Sukrin Melis. Dodamo kremo, jo poravnamo in za nekaj ur, še bolje čez noč, shranimo v hladilnik. Poljubno okrasimo.
Pred vami je recept za osvežilno tortico z malinovo kremo. Posebej me je navdušil biskvit, za katerega nihče ne bo ugotovil, da je brez moke in dodanega sladkorja. Ponavadi biskvit delam kar z mletimi mandlji, a razmaščena mandljeva moka Sukrin je vseeno bolj podobna navadni moki in tako nastane zares odličen biskvit, ki je po okusu in videzu popolnoma enak navadnemu.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Torta malina
Sestavine za
Postopek
  1. Iz beljakov stepemo sneg. Rumenjake premešamo s sladilom Sukrin, nato primešamo stopljeno maslo. Vmešamo sneg in na koncu še mandljevo moko s pecilnim praškom. Pečemo ca. 20 minut pri 175 °C v tortnem modelu s premerom 24-26 cm, obloženem s papirjem za peko.
  2. Mascarpone in grški jogurt damo na sobno temperaturo za nekaj časa, nato ju premešamo s sladilom Sukrin Melis in zmiksanimi malinami. Na koncu vmešamo želatino fix.
  3. Ohlajenemu biskvitu odstranimo papir za peko, očistimo obod od modela in biskvit vrnemo v model. Biskvit namočimo z mešanico sladke smetane, vode in sladila Sukrin Melis. Dodamo kremo, jo poravnamo in za nekaj ur, še bolje čez noč, shranimo v hladilnik. Poljubno okrasimo.

Komentarji

  na “Torta malina

Dodaj odgovor