Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Tunin steak na žaru

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1osebo
  • file tune
  • sol, poper, rožmarin
  • kokosovo maslo
  • olivno olje
  • peteršilj
  • česen
Priprava:
  1. Ponev za žar premažemo z malo kokosovega masla in jo močno segrejemo. Steake solimo, popramo in dodamo med prsti strt rožmarin. Na vsaki strani jih pečemo ca. 2-3 minute. Iz žlice oljčnega olja, sesekljanega peteršilja in česna pripravimo tržaško omako in jo ponudimo k jedi.
Tuno pecite podobno kot pljučno pečenko - le nekaj minut na vsaki strani. Na sredini mora biti roza barve - če jo boste prepekli, bo spominjala na staro govedino. Ne pozabite na blitvo in kozarec dobrega rdečega vina.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Tunin steak na žaru
Sestavine za1osebo
  • file tune
  • sol, poper, rožmarin
  • kokosovo maslo
  • olivno olje
  • peteršilj
  • česen
Postopek
  1. Ponev za žar premažemo z malo kokosovega masla in jo močno segrejemo. Steake solimo, popramo in dodamo med prsti strt rožmarin. Na vsaki strani jih pečemo ca. 2-3 minute. Iz žlice oljčnega olja, sesekljanega peteršilja in česna pripravimo tržaško omako in jo ponudimo k jedi.

Komentarji

  na “Tunin steak na žaru

Dodaj odgovor