Kategorije

Facebook objave

Sir z žara na zelenjavi. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Rezultati nagradne igre BEMUMAST 2: LCHF-recepti za vsak dan → knjigo prejmejo:

👍 Mateja Kores Košič
👍 Janja Kramberger
👍 Helena Tomšič

Nagrajenke, sporočite mi svoj naslov, da vam bom lahko poslala nagrado. :) Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

No, pa jih je dragi možek dobil. 😉😋 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Valentinov čokoladni srček

Dodaj v priljubjene
Sestavine za(za srednje velik tortni model v obliki srčka)
Priprava:
  1. Z električnim mešalnikom stepemo zmehčano maslo, da nastane penasta zmes. Posebej penasto umešamo rumenjake in sladilo Sukrin Gold ter jih dodamo k maslu. Nato dodamo stopljeno temno čokolado in mandljeve lističe ter vse skupaj premešamo, da nastane gladka zmes. Na koncu previdno z metlico primešamo čvrsto stepen beljakov sneg. Maso zlijemo v model v obliki srčka in pečemo približno 30 minut pri 160 st. C.
Valentinov čokoladni srček je zelo preprosta tortica brez moke in dodanega sladkorja, primerna za ljubitelje prehrane LCHF. Namesto Sukrin mandljeve moke lahko uporabite 150 g mletih mandljev. Namesto čokoladnega obliva lahko tortico potresete s sladilom Sukrin Melis, nadomestilom sladkorja v prahu brez kJ/kcal.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Valentinov čokoladni srček
Sestavine za(za srednje velik tortni model v obliki srčka)
Postopek
  1. Z električnim mešalnikom stepemo zmehčano maslo, da nastane penasta zmes. Posebej penasto umešamo rumenjake in sladilo Sukrin Gold ter jih dodamo k maslu. Nato dodamo stopljeno temno čokolado in mandljeve lističe ter vse skupaj premešamo, da nastane gladka zmes. Na koncu previdno z metlico primešamo čvrsto stepen beljakov sneg. Maso zlijemo v model v obliki srčka in pečemo približno 30 minut pri 160 st. C.

Komentarji

  na “Valentinov čokoladni srček

Dodaj odgovor