Facebook objave

Kjer je LCHF kruh, so tudi LCHF bruskete. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

LCHF kruhec je uspel. 😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Z LCHF kuharsko mojstrico Teo delava slane lososove rolice. :) ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Valentinov čokoladni srček

Dodaj v priljubjene
Sestavine za(za srednje velik tortni model v obliki srčka)
Priprava:
  1. Z električnim mešalnikom stepemo zmehčano maslo, da nastane penasta zmes. Posebej penasto umešamo rumenjake in sladilo Sukrin Gold ter jih dodamo k maslu. Nato dodamo stopljeno temno čokolado in mandljeve lističe ter vse skupaj premešamo, da nastane gladka zmes. Na koncu previdno z metlico primešamo čvrsto stepen beljakov sneg. Maso zlijemo v model v obliki srčka in pečemo približno 30 minut pri 160 st. C.
Valentinov čokoladni srček je zelo preprosta tortica brez moke in dodanega sladkorja, primerna za ljubitelje prehrane LCHF. Namesto Sukrin mandljeve moke lahko uporabite 150 g mletih mandljev. Namesto čokoladnega obliva lahko tortico potresete s sladilom Sukrin Melis, nadomestilom sladkorja v prahu brez kJ/kcal.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Valentinov čokoladni srček
Sestavine za(za srednje velik tortni model v obliki srčka)
Postopek
  1. Z električnim mešalnikom stepemo zmehčano maslo, da nastane penasta zmes. Posebej penasto umešamo rumenjake in sladilo Sukrin Gold ter jih dodamo k maslu. Nato dodamo stopljeno temno čokolado in mandljeve lističe ter vse skupaj premešamo, da nastane gladka zmes. Na koncu previdno z metlico primešamo čvrsto stepen beljakov sneg. Maso zlijemo v model v obliki srčka in pečemo približno 30 minut pri 160 st. C.

Komentarji

  na “Valentinov čokoladni srček

Dodaj odgovor