Biskvit za torto s sezamovo moko

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Dober biskvit lahko naredite tudi brez uporabe žitne moke in sladkorja. Namesto moke uporabite razmaščeno sezamovo moko, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Sestavine zadostujejo za pripravo tortnega biskvita s premerom ca. 24-26 cm. Lahko ga enkrat prerežete.
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Biskvit za torto s sezamovo moko
Sestavine
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo presejano razmaščeno sezamovo moko. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Biskvit za torto s sezamovo moko
Dober biskvit lahko naredite tudi brez uporabe žitne moke in sladkorja. Namesto moke uporabite razmaščeno sezamovo moko, namesto sladkorja pa sladilo Sukrin. Sestavine zadostujejo za pripravo tortnega biskvita s premerom ca. 24-26 cm. Lahko ga enkrat prerežete.
Sestavine
Postopek
  1. Beljake in rumenjake ločimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, rumenjake premešamo s sladilom Sukrin. Sneg vmešamo k rumenjakom in nato primešamo presejano razmaščeno sezamovo moko. Pečemo v pekaču, obloženim s papirjem za peko ca. 15 minut pri 175 st. C. Ohlajen biskvit prerežemo in nadevamo s poljubno kremo.
Nasveti

Komentiraj