Čokoladna krema

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Čokoladna krema brez sladkorja je polnega čokoladnega okusa in se odlično obnese za torte, kjer ne želimo uporabiti sladkih ali škrobnatih krem.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Čokoladna krema
Sestavine
Postopek
  1. Smetano segrevamo na srednji temperaturi, dodamo maslo in mešamo, dokler se ne raztopi. Nato primešamo še kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo popolnoma ohladimo v hladilniku (najbolje čez noč) in jo pred uporabo zmiksamo z mešalnikom za stepanje smetane.
Čokoladna krema
Čokoladna krema brez sladkorja je polnega čokoladnega okusa in se odlično obnese za torte, kjer ne želimo uporabiti sladkih ali škrobnatih krem.
Sestavine
Postopek
  1. Smetano segrevamo na srednji temperaturi, dodamo maslo in mešamo, dokler se ne raztopi. Nato primešamo še kakav in sladilo Sukrin Melis. Kremo popolnoma ohladimo v hladilniku (najbolje čez noč) in jo pred uporabo zmiksamo z mešalnikom za stepanje smetane.
Nasveti

Komentiraj