Čokoladne ploščice

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Vam je temna čokolada pregrenka, mlečni in beli čokoladi pa se izogibate zaradi preveč sladkorja? Temno čokolado lahko brez težav spremenite v sladke čokoladne ploščice, ki bodo zadovoljile tudi največje sladokusce.
Avtor:Eva Cotič
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
Čokoladne ploščice
Sestavine
Postopek
  1. Večjo desko za rezanje prekrijemo z aluminijasto folijo. Nad parno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo maščobo, nato primešamo sladilo Sukrin. Ko se vse lepo poveže in Sukrin stopi, z žličko na desko vlivamo majhne kroge čokolade. Ko je čokolada še tekoča, jo posipamo s sesekljanimi makadamijami in goji jagodami.
  2. Čokolado lahko tudi v celoti vlijemo na desko, še tekočo posipamo z mletimi makadamijami in goji jagodami ter jo, ko se strdi, nalomimo ali narežemo na koščke.
Čokoladne ploščice
Vam je temna čokolada pregrenka, mlečni in beli čokoladi pa se izogibate zaradi preveč sladkorja? Temno čokolado lahko brez težav spremenite v sladke čokoladne ploščice, ki bodo zadovoljile tudi največje sladokusce. Avtor:Eva Cotič
Sestavine
Postopek
  1. Večjo desko za rezanje prekrijemo z aluminijasto folijo. Nad parno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo maščobo, nato primešamo sladilo Sukrin. Ko se vse lepo poveže in Sukrin stopi, z žličko na desko vlivamo majhne kroge čokolade. Ko je čokolada še tekoča, jo posipamo s sesekljanimi makadamijami in goji jagodami.
  2. Čokolado lahko tudi v celoti vlijemo na desko, še tekočo posipamo z mletimi makadamijami in goji jagodami ter jo, ko se strdi, nalomimo ali narežemo na koščke.
Nasveti

Comments are closed.