Kavna Panna Cotta

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Poleg že objavljenega recepta za panna cotto tokrat objavljam kavno različico. Uporabila sem Jumping Goat Coffee Cold Brew kavni koncentrat, namesto sladkorja pa sem uporabila sladilo Sukrin Melis.
Oceni:
Št. glasov: 3
Ocena: 5
Rate this recipe!
Kavna Panna Cotta
Sestavineza4lončki
Postopek
  1. Tekočo sladko smetano in kavni koncentrat skupaj z vzdolžno prerezanim vaniljevim strokom segrejemo skoraj do vretja, primešamo sladilo Sukrin Melis in kuhamo pri srednji temperaturi ca. osem minut. Želatino pripravimo po navodilih na embalaži in jo počasi primešamo k smetani. Natočimo v kozarčke ali posodice za puding in ohladimo. Postrežemo s stepeno sladko smetano ali poljubnim prelivom.
Kavna Panna Cotta
Poleg že objavljenega recepta za panna cotto tokrat objavljam kavno različico. Uporabila sem Jumping Goat Coffee Cold Brew kavni koncentrat, namesto sladkorja pa sem uporabila sladilo Sukrin Melis.
Sestavineza4lončki
Postopek
  1. Tekočo sladko smetano in kavni koncentrat skupaj z vzdolžno prerezanim vaniljevim strokom segrejemo skoraj do vretja, primešamo sladilo Sukrin Melis in kuhamo pri srednji temperaturi ca. osem minut. Želatino pripravimo po navodilih na embalaži in jo počasi primešamo k smetani. Natočimo v kozarčke ali posodice za puding in ohladimo. Postrežemo s stepeno sladko smetano ali poljubnim prelivom.
Nasveti

Komentiraj