STAŠINA FIT KUHINJA
LCHF »Cookie dough« kroglice
Sestavine za:
  • 200 g grobe kokosove moke
  • 3 žlice ruma
  • 500 g mascarpona
  • 125 g masla
  • 100 g temne čokolade
Priprava
  1. Najprej pripravimo biskvit. Maslo stopimo in malo ohladimo. Jajca penasto umešamo ter jim primešamo stopljeno maslo in vodo. Dodamo prašek Cake Mix in premešamo. Maso damo v manjši pekač s papirjem za peko in pečemo 30 minut pri 175 °C.
  2. Ohlajen biskvit nadrobimo v posodo, dodamo kokosovo moko, rum, mascarpone, stopljeno maslo in sesekljano temno čokolado. Maso dobro pregnetemo z rokami in oblikujemo v kroglo. Vsaj za eno uro jo shranimo v hladilnik, nato iz nje oblikujemo kroglice v velikosti oreha in jih povaljamo v sladilo Sukrin oz. Sukrin Gold. Shranimo jih v hladilnik.
Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene