Mandljeve palačinke z albuminsko skuto

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Albuminska skuta ni kislega okusa kot navadna skuta in je odlična tako za sladke kot slane jedi. Seveda lahko uporabite tudi navadno skuto.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Mandljeve palačinke z albuminsko skuto
Sestavineza3palačinke
Postopek
  1. Jajca spenimo z mešalnikom, dodamo sol in mlete mandlje. Ponev segrejemo, namastimo s kokosovo maščobo in spečemo tri palačinke. Albuminsko skuto premešamo z mascarponom, dodamo vaniljev izvleček, sladilo Sukrin in beljakovinski prašek. Nadevamo palačinke, prelijemo s stopljeno temno čokolado in posujemo z nalistanimi mandlji.
Mandljeve palačinke z albuminsko skuto
Albuminska skuta ni kislega okusa kot navadna skuta in je odlična tako za sladke kot slane jedi. Seveda lahko uporabite tudi navadno skuto.
Sestavineza3palačinke
Postopek
  1. Jajca spenimo z mešalnikom, dodamo sol in mlete mandlje. Ponev segrejemo, namastimo s kokosovo maščobo in spečemo tri palačinke. Albuminsko skuto premešamo z mascarponom, dodamo vaniljev izvleček, sladilo Sukrin in beljakovinski prašek. Nadevamo palačinke, prelijemo s stopljeno temno čokolado in posujemo z nalistanimi mandlji.
Nasveti

Komentiraj