Go Back
Čokoladne ploščice
Print

Čokoladne ploščice

Vam je temna čokolada pregrenka, mlečni in beli čokoladi pa se izogibate zaradi preveč sladkorja? Temno čokolado lahko brez težav spremenite v sladke čokoladne ploščice, ki bodo zadovoljile tudi največje sladokusce.
Author Staša Grom

Ingredients

Instructions

  • Večjo desko za rezanje prekrijemo z aluminijasto folijo. Nad parno kopeljo stopimo čokolado in kokosovo maščobo, nato primešamo sladilo Sukrin. Ko se vse lepo poveže in Sukrin stopi, z žličko na desko vlivamo majhne kroge čokolade. Ko je čokolada še tekoča, jo posipamo s sesekljanimi makadamijami in goji jagodami.
  • Čokolado lahko tudi v celoti vlijemo na desko, še tekočo posipamo z mletimi makadamijami in goji jagodami ter jo, ko se strdi, nalomimo ali narežemo na koščke.