Facebook objave

Včasih testiram tudi kak izdelek iz Maxximum Shopa. In ta bo definitivno poslal moja občasna low-carb sladica. 😍😍😍 ... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Tadej Miholič, ki je z LCHF-prehrano shujšal neverjetnih 67 kg (iz 155 na 88 kg), si je včeraj ogledal show The biggest loser v družbi zdravega prigrizka. 😂

Pa še Tadejev nasvet 🤦🏻‍♂️ -> #teganedelajdoma | #ketojezakon
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

"Kako lahko poješ kar 3 jajca?!?"
Moj odgovor: "Z LAHKOTO!" 😁😉
Še komu znano? 😅
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladni biskvit brez moke in sladkorja

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1biskvit
  • 4 jajca
  • 100 g masla
  • 100 g temne čokolade
  • 4 žlice sladila Sukrin
  • 4 žlice mletih mandljev
Priprava:
  1. Ločimo rumenjake in beljake ter iz beljakov stepemo trd sneg. V posodi pri nizki temperaturi stopimo maslo in nalomljeno čokolado. Odstavimo, malenkost ohladimo, nato primešamo rumenjake, stepene s sladilom Sukrin. Izmenično dodajamo mlete mandlje in beljakov sneg. Maso pečemo v tortnem modelu s premerom ca. 26 cm (uporabimo papir za peko) 15-20 minut pri 180 st. C. Ko je hladen, mu odstranimo papir za peko in ga namočimo z mlekom ali vodo, oslajeno s sladilom Sukrin Melis.
Ta biskvit je stalnica pri mojih tortah, saj zares lepo uspe in je polnega okusa. Za višji biskvit (če ga želite prerezati), uporabite 6 jajc in za 50 odstotkov povečajte količine ostalih sestavin.
Oceni:
Št. glasov: 3
Ocena: 5
Rate this recipe!
Čokoladni biskvit brez moke in sladkorja
Sestavine za1biskvit
  • 4 jajca
  • 100 g masla
  • 100 g temne čokolade
  • 4 žlice sladila Sukrin
  • 4 žlice mletih mandljev
Postopek
  1. Ločimo rumenjake in beljake ter iz beljakov stepemo trd sneg. V posodi pri nizki temperaturi stopimo maslo in nalomljeno čokolado. Odstavimo, malenkost ohladimo, nato primešamo rumenjake, stepene s sladilom Sukrin. Izmenično dodajamo mlete mandlje in beljakov sneg. Maso pečemo v tortnem modelu s premerom ca. 26 cm (uporabimo papir za peko) 15-20 minut pri 180 st. C. Ko je hladen, mu odstranimo papir za peko in ga namočimo z mlekom ali vodo, oslajeno s sladilom Sukrin Melis.

Komentarji

  na “Čokoladni biskvit brez moke in sladkorja

Dodaj odgovor