Facebook objave

Danes je bil naporen dan, saj smo šli končno v tisk s knjigo Bemumast 3: IMAŠ JAJCA?, zato bo to zelo enostavna NAGRADNA IGRA. 🎁🙂

KAKO SODELUJEŠ❓ Čisto enostavno, lahko VŠEČKAŠ, lahko DELIŠ OBJAVO, v vsakem primeru pa DODAJ KOMENTAR, v čem je razlika med "zelenim" in "rdečim" sladilom brez kalorij Sukrin. 👍😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja.
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

[NAGRADNA IGRA ➡️ individualni LCHF-JEDILNIK Gašperja Groma] 👍 LIKE & SHARE*

Želiš začeti z LCHF-prehrano in pri tem potrebuješ pomoč? Sodeluj v nagradni igri, morda nagrado prejmeš prav ti.

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši svoje najljubše LCHF živilo. 🥑🧀🥥🥦🍳

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

9. NAGRADNA IGRA ➡️ SpeLineast Planer 2018 👍LIKE & SHARE*

Tokratna nagrada bo razveselila vse, ki ne morejo brez starih dobrih planerjev in so jim všeč posebne stvari. SpeLineast planer to vsekakor je, saj je v celoti napisan in narisan "na roke" (več informacij o planerju je v komentarju). Jaz sem ga imela že lani in se zelo veselim novega. ❤️

KAKO SODELUJEŠ❓ V komentar zapiši, katera platnica SpeLineastega planerja ti je najbolj všeč, morda imaš srečo in ga prejmeš prav ti! 😉

Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega nagrajenca. Traja do 31. 12. 2017. Žreb bo v prvem tednu januarja. *ni pogoj za sodelovanje
... Poglej večPoglej manj

Poglej na Facebook

Čokoladni biskvit brez moke in sladkorja

Dodaj v priljubjene
Sestavine za1biskvit
  • 4 jajca
  • 100 g masla
  • 100 g temne čokolade
  • 4 žlice sladila Sukrin
  • 4 žlice mletih mandljev
Priprava:
  1. Ločimo rumenjake in beljake ter iz beljakov stepemo trd sneg. V posodi pri nizki temperaturi stopimo maslo in nalomljeno čokolado. Odstavimo, malenkost ohladimo, nato primešamo rumenjake, stepene s sladilom Sukrin. Izmenično dodajamo mlete mandlje in beljakov sneg. Maso pečemo v tortnem modelu s premerom ca. 26 cm (uporabimo papir za peko) 15-20 minut pri 180 st. C. Ko je hladen, mu odstranimo papir za peko in ga namočimo z mlekom ali vodo, oslajeno s sladilom Sukrin Melis.
Ta biskvit je stalnica pri mojih tortah, saj zares lepo uspe in je polnega okusa. Za višji biskvit (če ga želite prerezati), uporabite 6 jajc in za 50 odstotkov povečajte količine ostalih sestavin.
Oceni:
Št. glasov: 3
Ocena: 5
Rate this recipe!
Čokoladni biskvit brez moke in sladkorja
Sestavine za1biskvit
  • 4 jajca
  • 100 g masla
  • 100 g temne čokolade
  • 4 žlice sladila Sukrin
  • 4 žlice mletih mandljev
Postopek
  1. Ločimo rumenjake in beljake ter iz beljakov stepemo trd sneg. V posodi pri nizki temperaturi stopimo maslo in nalomljeno čokolado. Odstavimo, malenkost ohladimo, nato primešamo rumenjake, stepene s sladilom Sukrin. Izmenično dodajamo mlete mandlje in beljakov sneg. Maso pečemo v tortnem modelu s premerom ca. 26 cm (uporabimo papir za peko) 15-20 minut pri 180 st. C. Ko je hladen, mu odstranimo papir za peko in ga namočimo z mlekom ali vodo, oslajeno s sladilom Sukrin Melis.

Komentarji

  na “Čokoladni biskvit brez moke in sladkorja

Dodaj odgovor