Sestavine za ploščice:
- 100 g Sukrin razmaščene arašidove moke
- 100 g grobe kokosove moke
- 60 g sladila Sukrin Gold
- 50 g zmehčanega masla
- 2 žlici arašidovega masla
Sestavine za preliv:
- 50 g masla
- 50 g temne čokolade
- Arašidovo in kokosovo moko premešamo s sladilom Sukrin Gold ter z zmehčanim arašidovim maslom in navadnim maslom. Maso razporedimo na trdo podlago v obliki pravokotnika, visoko ca. pol cm in shranimo v hladilnik vsaj za pol ure.
- Nato pripravimo čokoladni obliv, tako da nad parno kopeljo stopimo temno čokolado in maslo. Ko se čokoladni preliv začne strjevati, ga prelijemo čez arašidovo maso. Počakamo, da se preliv strdi in shranimo v hladilnik. Po dobri uri maso razrežemo na poljubno velike ploščice.


