- 100 g EKO Sukrin mandljeve moke
- 100 g mletih mandljev
- 1 žlička pecilnega praška
- 60 g sladila Sukrin Icing
- 1 veliko jajce
- 50 g masla
- 3 žličke cimeta
- Razmaščeno mandljevo moko in mlete mandlje damo v skledo ter primešamo pecilni prašek in sladilo Sukrin Icing. Dodamo jajce in zmehčano maslo ter z rokami zgnetemo testo. Testo razdelimo na dva dela in v eno polovico vgnetemo cimet. Vsak del testa razvaljamo (približno 30 x 20 cm) in ju položimo drug na drugega. Dobro ju stisnemo skupaj, da se kasneje izognemo luknjicam.
- Testo po daljšem robu tesno zvijemo in ga narežemo na poljubno debele rezine. Pekač obložimo s papirjem za peko in nanj nadevamo piškote. Pečemo jih približno 20 minut pri 140 ˚C oziroma dokler ne postanejo zlatorjave barve.
- V testo lahko dodamo tudi 40 g beljakovinskega praška, a v tem primeru količino razmaščene mandljeve moke zmanjšamo za 30 g.


