Najprej se lotimo priprave nadeva. Bolero in vodo zmešamo, dodamo želatino fix. Ko se masa začne gostiti, jo vlijemo v aluminijasti pekač ter pustimo, da se zgosti. Najboljše jo je pustiti čez noč.
Nato se lotimo biskvitov. Pečico segrejemo na 180 st. C . Najprej stepemo jajca in sladilo Sukrin, nato počasi primešamo zmehčano maslo, mandljevo moko in vaniljo v prahu. Maso vlijemo v modelčke za mafine ca.1 žlico mase v en model. Pečemo jih 8 do 10 minut, nato pustimo, da se popolnoma ohladijo.
Ko so se biskviti ohladili, se lotimo žele mase. Iz žele mase z okroglim modelčkom, ki naj bo malo manjši, kot so biskviti, izrežemo krogce, ki jih previdno položimo na piškote. Vse skupaj postavimo v hladilnik.
Čokolado stopimo in počakamo, da se ohladi. Nato na vrhu namažemo s čokolado in piškote damo še za 15 minut v hladilnik, da se strdijo.