Suhe sestavine premešamo v posodi.
Posebej premešamo jajca, kokosovo maščobo, vodo in rum. To mešanico dodamo k suhim sestavinam in dobro premešamo.
Testo pustimo stati nekaj minut, vmes si pripravimo model za peko krofov z luknjo na sredini. Premažemo ga s stopljeno kokosovo maščobo in ga nekje do polovice napolnimo z maso. Če imamo model za 6 krofov, bomo potrebovali 2 oziroma bomo peko ponovili.
Pečemo v segreti pečici 13-15 minut pri 175 ˚C. Pečene krofe malenkost ohladimo, nato jih vzamemo iz modela.
V manjši posodi za cvrtje stopimo kokosovo maščobo in krofe enega za drugim na hitro ocvremo na obeh straneh (na vsaki strani samo nekaj sekund, ker se zelo hitro prismodijo).
Odlagamo jih na rešetko, kjer ohlajene prelijemo z glazurami.
Belo glazuro pripravimo tako, da premešamo beljak s sladilom Sukrin Icing (dodamo ga toliko, da glazura ne teče).
Nato maso razdelimo v 3 posodice in v 2 dodamo po 1 žličko soka rdeče pese oziroma borovničevega soka. Tako imamo belo, roza in vijolično glazuro.
Čokoladno glazuro pripravimo tako, da stopimo kokosovo maščobo, zmanjšamo temperaturo in nežno primešamo nalomljeno temno čokolado brez mleka.
Krofe posipamo z grobo kokosovo moko ali mešanico sladila Sukrin Gold in cimeta.