Kremni sir premešamo s kislo smetano in jajci. Postopoma dodajamo suhe sestavine in ves čas mešamo. Maso pustimo počivati ca. 10 minut, nato iz nje oblikujemo 5 bombetk (vsaka ca. 100 g), vmes si roke po potrebi (če se masa prijema) splaknemo z mrzlo vodo. Pečemo jih na pekaču s peki papirjem v segreti pečici pri 175 st. C 20-25 minut.
Nato pripravimo kremo. Vodo in sladko smetano natočimo v višjo posodo in pričnemo miksati (z mikserjem za smetano), vmes postopoma dodajamo prašek za čokoladni mousse. Ko naraste, dodamo stopljeno maslo s čokolado in mascarpone. Premešamo in kremo damo vsaj za eno uro v hladilnik, da postane kompaktna.
Ohlajene krofe prerežemo in nadevamo s čokoladno kremo, prelijemo s stopljenim oblivom iz bele čokolade (dodamo malo kokosovega masla, da se lažje stopi), posipamo s suhozamrznjenimi jagodami. Damo v hladilnik vsaj za nekaj ur.