- 240 g kokosove moke
- 80 g kakava v prahu
- 120 g mletih orehov
- 140 g sladila Sukrin Icing
- 4 jajca
- 120 g stopljenega masla
- 2 žlici mleka
- mleti orehi za posip
- Najprej ločimo rumenjake od beljakov. Rumenjake v večji skledi penasto umešamo s sladilom Sukrin Icing in dodamo dobro ohlajeno stopljeno maslo. Dobro premešamo in z žlico primešamo kokosovo moko, mlete orehe in kakav, da dobimo gosto maso.
- V drugi skledi iz beljakov stepemo sneg. Beljakov sneg skupaj z mlekom vmešamo v prvo maso. Z rokami oblikujemo kroglice in jih povaljamo v mletih orehih. Kroglice zložimo na pekač, obložen s papirjem za peko, in jih pri 200 ˚C pečemo približno 5 do 8 minut, da piškotki razpokajo. Ohladimo jih na pekaču.


