LCHF cesarski praženec

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Vsi ga poznamo – t. i. šmorn. 🙂 Ni nujno, da ga naredite le takrat, ko vas v to prisili neuspešno obrnjena palačinka, privoščite si ga večkrat, saj je ta recept za LCHF cesarski praženec brez moke in dodanega sladkorja zares odličen.
Avtor:Staša Grom
Oceni:
Št. glasov: 0
Ocena: 0
Rate this recipe!
LCHF cesarski praženec
Sestavineza 2 osebi
Postopek
  1. Vse sestavine dobro premešamo in počakamo nekaj minut, da se povežejo. Medtem segrejemo z maslom ali s kokosovo maščobo premazano ponev.
  2. Maso vlijemo v ponev in počakamo, da se spodnja stran zapeče, nato maso po delih obračamo in »režemo« na manjše koščke.
  3. Pečen cesarski praženec potresemo s sladilom Sukrin in postrežemo.
Nasveti
  • Za še boljši praženec namesto vode uporabite sladko smetano.
LCHF cesarski praženec
Vsi ga poznamo – t. i. šmorn. 🙂 Ni nujno, da ga naredite le takrat, ko vas v to prisili neuspešno obrnjena palačinka, privoščite si ga večkrat, saj je ta recept za LCHF cesarski praženec brez moke in dodanega sladkorja zares odličen.Avtor:Staša Grom
Sestavineza 2 osebi
Postopek
  1. Vse sestavine dobro premešamo in počakamo nekaj minut, da se povežejo. Medtem segrejemo z maslom ali s kokosovo maščobo premazano ponev.
  2. Maso vlijemo v ponev in počakamo, da se spodnja stran zapeče, nato maso po delih obračamo in »režemo« na manjše koščke.
  3. Pečen cesarski praženec potresemo s sladilom Sukrin in postrežemo.
Nasveti
  • Za še boljši praženec namesto vode uporabite sladko smetano.

Comments are closed.