Panna Cotta

Dodaj med priljubljeneDodaj v priljubjene
Natisni recept
Panna cotta je ena izmed mojih priljubljenih sladic. S sladilom Sukrin Melis se jo da preprosto narediti brez sladkorja, okus pa prav nič ne zaostaja za navadno panna cotto.
Oceni:
Št. glasov: 1
Ocena: 5
Rate this recipe!
Panna Cotta
Sestavineza3porcije
Postopek
  1. Smetano, v katero smo dali vzdolžno prerezan vaniljev strok, segrejemo, pri čemer pazimo, da ne zavre. Primešamo sladilo Sukrin Melis in želatino, ki smo jo pripravili po navodilih na embalaži. Natočimo v kozarčke ali posodice za puding in ohladimo. Postrežemo s poljubnim prelivom.
Panna Cotta
Panna cotta je ena izmed mojih priljubljenih sladic. S sladilom Sukrin Melis se jo da preprosto narediti brez sladkorja, okus pa prav nič ne zaostaja za navadno panna cotto.
Sestavineza3porcije
Postopek
  1. Smetano, v katero smo dali vzdolžno prerezan vaniljev strok, segrejemo, pri čemer pazimo, da ne zavre. Primešamo sladilo Sukrin Melis in želatino, ki smo jo pripravili po navodilih na embalaži. Natočimo v kozarčke ali posodice za puding in ohladimo. Postrežemo s poljubnim prelivom.
Nasveti

Komentiraj